View Single Post
Vechi 27.05.2010, 11:30:48
piedonee's Avatar
piedonee piedonee is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.10.2008
Implicit

Eu personal am mare evlavie la acest sfant si care a citit acatistul a vazut ce minunii a facut ,e un sf foarte bun pentru femeile care isi doresc copiii,asa cum reese din minunile sfantului.....eu am avut norocul de am ajuns acolo chiar la ziua sfantului si in gand ziceam ma duc sa ma plimb in jur ca era si targ si mai ma uit pe ici pe colo ca cine stie cand voi mai ajunge vreo data si asa am facut,uitand ca sfantul stia gandurile mele deci erau ganduri pe care leam pus in practica,si in timpul privegheri si a doua zi in eu umblm prin targul deschis cu ocazia acestiu praznic...
ei bine fratilor sf a vazut ce am facut si in anul urmator am ajuns iar acolo si atunci mi am dat seama ca nu intamplator am ajuns ci pentru faptul ca am gandit....lasa sa ma plimb prin jur decat sa stau la slujba ca oricum nu mai ajung pe aici ......si pentru aceste cuvinte Sf. mi a raspuns la gand....
de aceia cred ca oricine ii cere ajutorul nu va pleca ne ajutat fie el si mai putin credincios asa cum am fost eu......care preferam sa ma plim in targ decat sa stau la slujba.....bine ca a doua oara am stat numai langa racla..
dar culmea e ca mi am dat seama abea cand am ajuns urmatorul an langa moste atunci mi au venit in gad dece ma aflam iar acolo.....si mi am dat seama de nevrednicia si pacatele mele...de atunci sunt 6 ani nici nu am mai ajuns.....acolo am intalnit o maicuta de 75 de ani care avea probleme cu spatele si venise pt vindecare tocmai de la Jerusalim in fiecare an de ziua sf.
RUGATI VA CU INCREDRERE CACI CU SIGURANTA CERINTELE VOASTRE NU VOR TRECE NEAUZITE DE SF.IOAN RUSU!
Reply With Quote