View Single Post
Vechi 27.05.2010, 13:07:39
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de gibilan Vezi mesajul
ba dementule imi pare rau ca am intrat in vorba cu tine ma consider victima "dementiei voastre"si ca ultima rugaminte inaintea executiei te rog:schimba avatarul tau ca nu iti face cinste este un odor prea scump. nici nu vreau sa imi mai raspunzi cu spurcaciunile ce le ai in capul ciala
Și iată cât de clar se vede cum și cât de tare s-au rătăcit unii slabi la cuget.

Păi dragul meu, nu ești victima mea sau a „dementiei noastre” și nici nu e din pricina avatarului ci e clar că te doare minciuna clădită în tine ca adevăr de către „băieții buni”.

Iar eu am făcut așa cum este scris „osândiți-le pe față!” dar nu pe lingvistele savante sau pe fete sau pe femei sau pe păcătoși ci faptele noastre cele rele! și cele ascunse!

Iar că aș fi nebun sau eretic sau sectant sau mincinos sau rău sau ce vrei dumneata asta s-a mai zis... și nu-mi neg nebunia păcătoșeniei și tocmai pentru asta și mărturisesc Adevărul, pe Cuvântul lui Dumnezeu, căci este scris:

„desfrânatele și tâlharii vor intra în Împărăție înaintea voastră”

deci „pocăiți-vă căci Împărăția Cerurilor s-a apropiat”...

și „nu vă mai îngâmfați în inimile voastre zicând că sunteți fiii lui Avraam căci și din niște bolovani și lemne și din lutul de oale poate să-și ridice Dumnezeu fiii lui Avraam”... ai Credinței și făgăduinței adicătelea...

deci nu vă mai amăgiți singuri poticnindu-vă de mine... ci răbdați-vă pe voi înșivă până ieșiți la Lumină că minciuna clădită ca Adevăr este clădită în voi exact ca și castelele din cărți de joc sau din pahare de șampanie... exact așa, iar prăbușirea va fi mare.

„Vai de cel peste care va cădea piatra aceea sau cel care va cădea peste ea, căci se va zdrobi și se va spulbera în ziua aceea.” (ceva de genul ăsta)

Last edited by vsovivi; 27.05.2010 at 13:13:31.