View Single Post
Vechi 27.05.2010, 13:53:32
modele modele is offline
Member

Data înregistrării: 27.11.2009
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Miha-anca Vezi mesajul
Aceste cuvinte au devenit laitmotiv pe acest forum. Dar cine spune ca sub haina modesta se ascunde un suflet mandru si invidios?!? Daca nu o judecam pe cea "cu machiaj, cu parfum, cu coc elegant", sa o lasam si pe cea, care considera sa se imbrace mai modest, si sa nu o facem neaparat fatarnica, doar pentru ca exteriorul spune altceva...
Pai aici pe forum cat si in alte locuri cea imbracata modest si cu baticut pe cap nu are loc si nu o lasa in voia Domnului pe cealalta si o judeca.
In schimb cea "cu machiaj, parfum, eleganta" nu are nimic cu femeia modest imbracata.
Nimeni nu spune ca sub haina modesta se ascunde un suflet mandru si invidios, se intelege clar din judecata voastra.
Cand cineva modest imbracat si cu baticut pe cap incepe a spune: uite-o si pe aia ce decolteu are, sau ce machiata a intrat in biserica, sau cat parfum si-a dat nu cred ca o spune din iubire ci din mandrie sau invidie pline de revolta.
Imbracata modest, cu carticica de rugaciuni in brate, cu ochii dupa "ispite" si cu gandul judecand...nu stiu ce sa zic! Cine sunt fariseii?
Apropo, martor mi-e Dumnezeu ca eu in biserica intru intodeauna imbracata modest, fara tocuri, fara machiaj si intodeauna cu capul acoperit.
Dar nu am treaba cu celelalte, nu ma ispitesc, nu le judec.
Doar ma bucur ca si ele, chiar daca vin mai "in afara tiparelor", intra in sfanta biserica deci au grija si de suflet nu numai de trup.
Nu ma revolta aspectul unei persoane in biserica. Este bine sa vina si asa, numai sa vina! Este loc pentru toti, toti suntem ai Domnului, pe toti ne iubeste.
Reply With Quote