Subiect: Papalitatea
View Single Post
Vechi 27.05.2010, 18:04:57
Mihnea Dragomir's Avatar
Mihnea Dragomir Mihnea Dragomir is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.02.2010
Locație: Ținuturile Loirei, Franța
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Scotianul Vezi mesajul
Sunt surprins sa constat 3 aspecte:

a).Il bagati in aceiasi oala pe Sanctitatea Sa si pe Ceausescu.
Mă tem că aveți o logică tare contorsionată. Ceea ce am spus este că în trecut, pe banii contribuabilului britanic, guvernământul dv l-a invitat pe Ceausescu. Acum îl invită pe papa. Oare să însemne că i-am băgat în aceeași oală ?
Citat:
b).Sunt stupefiat sa constat ca aveti un fanatism incredibil in a apara un criminal infect.La Torquemada ma refer.
Domnule dragă, eu nu sunt la curent cu nici o decizie a vreunei instanțe competente care, judecând cu obiectivitate cazul lui Torquemada, să fi dat un verdict de "criminal infect". Dv sunteți la curent cu așa ceva ? Nici nu cunosc vreun document prin care să se facă o dovadă că acest mare inchizitor, cu drepții să-l pomenească Dumnezeu, ar fi încălcat în mod grav o lege și care anume. Dv cunoașteți ?

Citat:
Nu vreti sa-l sanctificati?
Deocamdată, nu se poate, deoarece nu sunt documentate cele minimum 2 minuni săvârșite după moarte, absolut necesare sanctificării. Când Dumnezeu ne va arăta semne, Biserica ar putea, în principiu, să ia în discuție sanctificarea acestui vrednic slujitor al ei. Dar cererea de sanctificare nu e ciudat să vină tocmai de la cineva care nu crede în comuniunea sfinților ?

Citat:
c).Nu am o problema cu Papa ci cu mincinosii din jurul lui.Iarasi voi argumenta.
Remarcabila dv argumentare suferă de o verigă lipsă: un link prin care să produceți dovada că padre Lombardi ar fi declarat că papa nu a făcut parte din Hitler Jugend. Am auzit de multe stângăcii ale acestui purtător de cuvânt iezuit, dar de o asemenea minciună nu am auzit. Unde putem găsi cominicatul prin care pr Lombardi spune că papa nu a fost înrolat în acea organizație a tineretului german ?
Eu vă îndemn să învățați ceva de la Inchiziție: nu acuzați oameni fără să aveți dovezi. Iar până ce veți avea dovezi, sau cel puțin indicii înalt sugestive, considerați și posibilitatea că oamenii ar putea fi nevinovați.

Bye.

www.catehism.com
http://regnabit.wordpress.com