Trebuie să fac o rectificare
la punctul 4. :
Întâi a fost cutremurul devastator din 1977, pe 4 martie, și abea apoi a fost greva minerilor pe 1-3 august 1977 când l-au alungat minerii pe dictator aruncând cu pietre după el; Iată am făcut o viceversare a momentelor... căci așa aveam impresia că a fost, speram să fie așa, dar iată că nu a fost așa, ci întâi a fost cutremurul și apoi greva, deci n-au legătură decât ca an istoric important, 1977, ce se situează între 1975 și 1978.
Și îmi cer mii de scuze pentru eroarea și minciuna din textul de mai sus care probabil induce ideea că Domnul a scuturat țara pentru mineri, lucru fals, căci minerii erau cu toții comuniști revoltați... ci țara s-a scuturat că ajunsese durerea Domnului la sațiu și atunci nici pământul nu a mai rezistat și s-a scuturat, căci fiii neascultării și ai necredinței și ai răzbunării mincinoase și-au atras asupra lor distrugerea... căci
așa se construia pe vremea aia, mult, înalt dar fără responsabilitate.
Dar, firește, restul răspunsului e perfect Adevărat și
nu neg nici o iotă și nici o cirtă, doar dacă am să mai observ minciuni sau erori strecurate din neatenție sau din speranțe deșarte ori închipuiri absurde... și sper neintenționat, de
parcă mai poți să știi ?!