View Single Post
Vechi 28.05.2010, 00:51:31
colaps's Avatar
colaps colaps is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.04.2010
Locație: dor de Moldova...
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de penticostalulmantuibil Vezi mesajul
Nu protestez deloc pentru ca si tu si bataiosu pareti a fi irecuperabili :))
Aha, asadar, pentru ca am furnizat si eu un link catre un articol care compara biblia ortodoxa cu cea sectanta, tu zici ca-s in 'gasca' cu bataiosu?

Asta in nici un caz, mai ales ca are niste idei foarte aiurite in ultima vreme (ecranarea rugaciunilor si alte bazaconii), insa articolul cela este bun si nu are nimic ciudat in el.

Apropo, irecuperabili? Adicalea sa ma recuperezi de unde ??

Citat:
În prealabil postat de penticostalulmantuibil Vezi mesajul
Multumesc frumos pentru purtarea de grija, Colaps.

Inca toate circuitele merg strong doar ca ma mai razgandesc din cand in cand. Asta e singura fisura.
Am vrut sa-i scriu Mariei ceva dar m-am lasat pagubas.
Ma bucur, bine ca nu trebuie sa cumperi alta tastatura. Asta ar insemna sa cheltui bani, mersul la magazin, mai ales ca pe caldura asta n-ai de unde sa stii ce se poate intampla.

Să ascultăm de poruncile lui Dumnezeu și atât! Viitoarele legi și acțiuni statale nu vor duce decât la compromiterea noastră ca ființe dumnezeiești și la pierderea libertății. Noi nu suntem legați de aceste rânduieli lumești deșarte și satanice, ci doar de voia Domnului!
Reply With Quote