Citat:
În prealabil postat de mariamargareta
“Eu sunt Alfa și Omega. Am colindat pământul în lung și în lat, cu tot ce este curat, iar ce este întinat, am blestemat. Eu sunt Domnul ....” (citat după Cuvântul Pucios din 19 februarie 1975)
“…Pe unde am cutreierat pământul în lung și în lat nu am lăsat semne, nu am blestemat, ... pentru că așa a spus Tatăl, ...” (citat după Cuvântul Pucios din 23 februarie 1978.)
Deci cine este mincinosul? Dumnezeul Pucios sau nenia Vsovi? Deci cine este mincinosul? Dumnezeul Pucios Alfa, care a blestemat in lung si-n lat pe unde a umblat si a colindat, sau celalalt Dumnezeu Pucios (Omega) care n-a blestemat si nici n-a umblat pe unde a cutreierat in lung si-n lat?
|
Potoareoare ca să-ți răspund ca să nu hulesc și să-mi satisfac voia de a mă da apoi rotofei? Potoareoareoare să hulesc și să am impresia că nu o să mi se întâmple nimic? Potoareoareoare ca să nu-ți răspund și să rămân căldicel pe calea de mijloc fără Cruce? Potoareoareoare ca să cad sau să nu cad sau să cad sau să nu cad în ispisipita de a da curs avocăției din mine însumi însușiri alese care ar vrea să se ia la trântă cu oricine? Și îndreptățindu-se iară și iară, să ajung ''fericit'' pentru că cândva o să mă umplu de părerea bună de sine, aia bună și frumoasă despre mine, ce satisface nebunia de pe urmă crezând că iată ce grozav am ajuns lăudându-mă apoi mereu cu ''Singur ortodoxia'' căci am violat și furat rodul din pomul altuia?..
Deci ce să mă fac cu tine care ai ''darul'' mereu de a viceversa lucrurile și a răstălmăci răspunsurile îndrăznind la nesfârșit să tragi ispisisikaa de coadă?
Păi uite mă rog Domnului ca să-ți răspundă El, că eu nepricepându-mă de niciun răspuns...
''această puțină rugăciune aducem Ție... iubitorului de oameni''
Deci mincinosul este cel dintre cele două dobitoace care zice pace pace între două dobitoace... că dobitoacelor e clar că nu are sens ca să le spui să facă pace, căci înțeleptul te va asculta și se va face mai înțelept prin viața lui iar prostul și nătângul, prostul măgarul ghiță bucătarul, te va lua la bătaie căci se va simți rânjignit... orice i-ai face el tot rânjignit se va simți... chiar dacă-l mustri cu așa o mare blândețe încât nu-l mustri pe el ci pe tine însuți...
Deci draga mea lingoare

a lui nenea savantul

papantul, păi oricine ar fi priceput răspunsul anterior, dar dumneata te faci că n-ai înțeles?
Păi sigur ai înțeles doar că ai alt minteres, și cum minteresul poartă fesul

ai învârtoșat înțelesul.
Deci dacă ai întrebat iată răspunsul:
''Din oceanul Pacific, a ieșit un pește mic, și pe coada lui scria:
Ieși afara dum-nea-ta!''
Nu mă refer la tine ci la duhul rău care te stăpânește și mă ispitește ca să intru în păcat și în loc să te iubesc să mă apuc să te rânjignesc...
Deci Domnul nu minte și se ține de legământul făcut prin slujitorul Său Irineu, Martor al Său care nu cu inima a aruncat cu pietre scoțând pe gură broaștele altora ci a ascultat de maimari, și pe unde merge Domnul blesteamă ce este spurcat și necurat și rău și viclean și mincinos și binecuvântează pe credincioșii care Cred plinind cele 6 cerințe pentru a intra și ei cândva dacă vor voi spre a aduce jertfă de rugăciune în Sânta Cetate a Noului Ierusalim:
''-să păzească și să păstreze curățenia trupească, dimpreună cu puritatea simțurilor;
– să se oprească de la mâncare a orice fel de carne, în afară de pește, de la băutură alcoolică de orice fel, în afară de vinul din strugurii viței-de-vie și de la droguri de orice fel;
– să respecte ținuta portului creștinesc, după rânduiala sfintei Scripturi;
– să păzească rânduiala celor trei zile de post din săptămână (luni, miercuri și vineri), în afară de perioadele de post stabilite de biserică, fără untdelemn și vin, exceptând zilele în care sunt dezlegate acestea;
– să respecte legea canonică bisericească în stilul românesc și ortodox străvechi;
– să primească sfânta Împărtășanie cât mai des, după cuvenita pregătire;''
Înțeleptul se va face mai înțelept ascultând și smerind inima sa ca să creadă, iar savantul va intra în împuteroareoareoareoare...oare și nu se va opri niciodată din cădere... căci va intra în pălăcere... un fel de nirvana nimfomana...
Deci fiecare e liber să afle cine spune Adevărul, că doar se știe că vsovivi, ca mare păcătos mirean din poBor nu e credibil și că mai scapă câte o minciunică, mică, mică, dar nu te poticni de băiatu' de parcă ai fi văzut pe necuratu' că eu nu despre mine vorbesc ci despre Iisus Hristus, Cuvântul lui Dumnezeu... ca să credeți în El, în Sfânta Treime împreună cu toți îngerii luminoși și cu toți sfinții, mult mai mult ca mine... și ca să-i fiți credincioși trăind împreună cu El binele Lui și durerile Lui... până la sfârșit... totdeauna... căci altfel o să ajungeți să vă dedulciți cu cafiaua lui tanti grijania ca să plăceți lui nenia babanul cu ispisisikaa din lesă și cu eretele pe mănușa lui din piele de porc mistreț sau de pe epoletele de pe umărul drept, și apoi din zațul de cafia vă va ieși aberica și o să plutiți pe mare într-un măr sub formă de viermișor ca să vă întâlniți marea ''dragoste'' ce plutește sub formă de viermișor într-o pară ca împreună să formați omida universală integrându-vă prin această mișcare în absolut... nimic findcă între timp vor rămâne de voi doar coroarele... pe care le-am băut.
Cam asta.