Iti multumesc Sfantule Nectarie !!!
Vreau si eu sa multumesc Sfantului Nectarie pt. k m-a ajutat de multe ori la necaz si la nevoie si a savarsit multe minuni pt. mine. El m-a ajutat si l-am simtit aproape de sufletul meu ori de cate ori m-am simtit rau si i-am cerut ajutorul. Tot El m-a ajutat sa-mi gasesc duhovnicul potrivit, dupa o lunga perioada in care parca nu-mi gaseam linistea sufleteasca.
In toamna anului trecut (2009) m-am hotarat sa ma inscriu la masterat, in fine m-am inscris insa am intrat pe un loc cu taxa. Pe moment am fost suparata pt ca nu reusisem sa ma angajez si nu prea aveam posibilitate sa-mi platesc taxa, insa sotul m-a incurajat si mi-a zis ca sanatosi sa fim si vom reusi noi cel putin pana ma voi angaja sa platim taxa. Am inceput anul scolar si la primul curs un domn profesor a intrebat cine nu lucreaza si e dispus sa lucreze ca voluntar pt un site, si fara sa-mi dau seama am ridicat mana si m-am oferit in ideea de a-mi ocupa timpul cu ceva. M-ai apoi am aflat de sotia d-lui profesor ca suferea de cancer, si stiind de minunile Sfantului Nectarie i l-am recomandat si avand acasa Acatistul Sf. Nectarie Tamaduitor de cancer m-am hotarat sa i-l dau lor gandindu-ma ca ei au mai multa nevoie de el decat eu (eu obijnuiam sa mai citesc Acatistul al II le al Sf. Nectarie). In aceea seara am citit pe sarite din acel acatist pe care urma sa-l dau a doua zi si in acea noapte am visat ca eram la manastirea Sfantului Nectarie in Bucuresti (unde am si fost de 2 ori) si ca ma rugam in fata raclei alaturi de mai multe persoane, si incepuse sa iasa fum asa ca de la tamaie din racla si vazand acestea am inceput sa ma rog mai intens Sfantului.
A 2 zi ca din senin prfesorul m-a pus sa fac o cerere catre rectorat ca, sa-mi faca o reducere a taxei cu 50% si surpriza rectorul a aceptat cererea si mi-a facut o reducere cu 80%. I-am dat acatistul profesorului si se roaga si el Sfantului Nectarie si a primit si el nenumarate minuni de la Sf. Nectarie si ne rugam cu totii ca sotia dumnealui sa se faca bine.
Inca o data Sfantul meu drag -cum imi place mie sa-l numesc m-a ajutata si il rog sa ma ierte ca nu am facut publica aceasta minune mai repede, si il rog in continuare sa ne ajute sa ne dea sanatate tuturor, si sa ma ajute sa-mi gasesc servici problema care ma framanta foarte mult.
Multumesc din suflet Sfantule Nectarie pentru toate minunile tale.
|