Citat:
În prealabil postat de mariamargareta
Cam putin, si cam pe de laturi.
Intrebarea era simpla si clara: cand au mintit puciosii? cand au pretins ca Isus al lor dela Pucioasa a blestemat in lung si-n lat, sau cand au pretins ca n-a blestemat in lat si-n lung?
Repet aici cele doua temeiuri pucioase care se bat cap in cap, in speranta ca de data asta le vei analiza fara sa mai dai raspunsuri pe de laturi:
“Eu sunt Alfa și Omega. Am colindat pământul în lung și în lat, cu tot ce este curat, iar ce este întinat, am blestemat. Eu sunt Domnul ....” (citat după Cuvântul Pucios din 19 februarie 1975)
“…Pe unde am cutreierat pământul în lung și în lat nu am lăsat semne, nu am blestemat, ... pentru că așa a spus Tatăl, ...” (citat după Cuvântul Pucios din 23 februarie 1978.)
|
Păi răspunsul nu l-am dat pe de lături așa cum minți mereu la nesfârșit, căci minți minți,........................... minți
minți minți minți minți minți minți minți minți
minți minți minți minți minți minți minți minți
minți minți minți minți minți minți minți minți minți
deci minți că nu ți-am răspuns ci vrei mereu să te crezi în lumea savanților papanților aristocrați care au umplut gLumea de pootoareoareoare? Că așa întrebi și tu mereu, exact ca ei, dacă nu cumva e vre-o împuteroareoareoare și dacă nu e atunci iar repeți ''- zi pietrelor să se preschimbe în pită...''
păi zi tu așa!, de ce mă tot ispitești pe mine la nesfârșit? Nu ți-a răspuns Domnul? ''Nu numai cu pită se hrănește omul ci cu tot Cuvântul lui Dumnezeu Carele va ieși din gura Lui Dumnezeu!''
deci ce răspunsuri mai vrei de la un sărman păcătos mirean din pobor?
și orbului nimic nu îi e lui clar așa că ce să-i fac eu lui, păi să-și deschidă el ochii, fiindcă nu e orb orb ci e un orb care se preface la nesfârșit!!! Zicând ''potoareoareoare ca să hulesc? Deci nu vreau să văd!''
Păi hulește dumneata cât vrei crezând că pooți dar nu mai susține la nesfârșit că nu ți-am răspuns cinstit ci pedelături... căci pedelături te dai dumneatat ca să poți împroșca cu ceea ce vrea nenia... cu cafia!