View Single Post
Vechi 28.05.2010, 15:44:39
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mariamargareta Vezi mesajul
Ai putea eventual sa pretinzi ca Isus dela Pucioasa a blestemat doar pana in 1975, mai precis pana la data de 19 februarie 1975. Apoi a trecut la sentimente mai bune, asa ca la 23 februarie 1978 putea pretinde fara jena ca nici blestem n-a proferat, nici usturoi n-a mancat, nici gura nu-i miroase.
Dar vin si te-ntreb: nu erai matale acela care dadeai ca egzemplu cutremurul din '77, apoi veneai si cu greva de la Lupeni tot din '77, ca sa ne convingi cat de tare i-a blestemat Dumnezeu pe rumani pentru ca n-au fost cuminti? Inseamna ca blestemele puciosesti au continuat si dupa anul 1975.
Deci nici teoria asta (cu trecerea de la blestem la ne-blestem) nu are cum sa stea in picioare - presupunand ca ai avea de gand ca sa te acoperi cu ea, ca sa nu ti se vada goliciunea.

Ce spuuuui? Ce concluzie tragi dumneata? Păi nu vezi că minteresul tău te duce de nas direct în părăpastie? Joci totul pe-o carte, pe păcăliciul din juhoooben... scoțînd pe guriță vorbe rele și dureroase căci iată că poți să hulești la nesfârșit... păi n-ai decât să hulești... dar eu nu-ți dau apă la moară ca să hulesc sau să mint ci iată m-am corectata că întâi a fost cutremurul și apoi revolta minerilor, deci ei poate că s-au mâniat că n-a fost cutremurul suficient de mare... căci răzvrătiții, fiii răzbunării strâmbe, ai răutății, ei pururea se hrănesc cu blestem și nemulțumire plină de teroare împuteroareoareoare... pentru pootoarea cea mai dulce... vicleșugul minciunii ce te aruncă în iad... în mândria neascultării...

Deci eu m-am corectatatata de minciună și tu te joci cu sentimentele mele ca să scoți la final un zero barat, mulțimea vidă, dar nu va fi vidă, ci la unii va fi plină cu senin iar la alții mulțimea va fi mplină cu venin...

Deci draga mea, poți fi sigură, că a Domnului este răzbunarea și tot a Lui și dreptatea căci El se milostivește de cine voiește...

Dar cum să se milostivească de tine ca să crezi din nou dacă tu minți și spui că ți s-a răspuns pe de lături! Nu! Ți s-a răspuns Dumnezeiește, dar nu vrei să recunoști, ci ca deobicei distrugi credibilitatea târând lucrurile spre circ...

Dacă nu vrei să crezi n-ai decît dar nu mințiii că nu ți s-a răspuns conform cu realitatea! și mai ales cu Adevărul, căci realitatea de aia e așa reală căci e înșelătoare... ca să te umpli mereu de pootoareoareoare...

Deci dacă n-ai credință nu mă învinovăți pe mine că nu ți-aș fi răspuns, că iată că au trecut 200 de pagini de când îți tot răspund!

Și dumneata continui circul... ca să dai impresia că nu aș fi fost suficient de clar... dar am mai8 răspuns:

orbii să audă ... cu ochii iar surzii să vadă... cu urechile și șchiopii să meargă... în limbă, findcă nu i se repetă babelor surde la nesfârșit... ci unde nu e, nici Dumnezeu nu cere... dar se va vedea cândva ce fel de avere are fiecare... în Cer... că pe pământ nici nu mai contează dacă pentru Cer ți-ai strâns blestem... ce mai contează? Păi o să vezi dumneata că contează chiar dacă acuma nu se vede că contează... Și ți se și pare că aici se glumește și se distrează cineva? Crezi că ești simpatică, că, că cineva se distrează? Păi cine crezi tu că se distreză și de cine anume? De mine n-au decât... nu mă supăr și încerc să nu mă simt rânjignit deși doare pe avocatul diavolului care mă păcălește să-l iau în serios... ispismuind și eu cu mânie ''vrednică'' dacă iar am fost păcălit de păcăliciul tău scos din jobenul lui nenia... cu iepurașii albibinoși...

Deci răspunsul este, dat de Domnul:

''Nu numai cu pită se hrănește omul ci cu tot Cuvântul lui Dumnezeu Carele iese din gura Lui Dumnezeu!''
''Este scris că numai Domnului Dumnezeului tău să I te închini și Lui să-I slujești!''
''Este scris că să nu ispitești pe Domnul Dumnezeul tău!''

Mai ai vre-o nelămurire? Lingoare dragă... mai ai? Mai ai oare vre-o întrebare încuietoare?

Deci dacă ai fi citit cinstit și ai fi citat corect poate n-ai mai avea dubii, căci așa trebuia să citezi:

''Eu sunt Alfa și Omega. Am colindat pământul în lung și în lat, cu tot ce este curat, iar ce este întinat, am blestemat. Eu sunt Domnul în chip curat. Umblu pe pământ și Mă întâlnesc cu omul și nu Mă vede. Nu Mă arăt, pentru că nu crede.'' (citat din Cuvântul lui Dumnezeu din 19 februarie 1975)

''... Pe unde am cutreierat pământul în lung și în lat, n-am lăsat semne, n-am blestemat, n-am scuturat praful de pe picioare ca să rămână în durere mare, pentru că așa a spus Tatăl, să las neghina cu grâul până la sfârșit. Dar a sosit ziua și a neghinei, și a grâului, să fie puse fiecare în al său hambar.''(citat din Cuvântul lui Dumnezeu din 23 februarie 1978)

Last edited by vsovivi; 28.05.2010 at 16:57:12.