View Single Post
Vechi 28.05.2010, 16:59:54
BursucGabrielaIonela BursucGabrielaIonela is offline
Member

Data înregistrării: 25.02.2006
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru BursucGabrielaIonela
Implicit

Citat:
În prealabil postat de antoniap Vezi mesajul
Sa incercam sa facem abstractie putin de fisa medicala si sa nu cadem in deznadejde inainte de vreme. Altminteri, batalia e pierduta.
Sa bea suc de sfecla rosie si din alte legume pentru anemie.
Sa inghita cate un bob de tamaie alba (naturala) pentru plamani. In miez de paine.
Ceaiul format din rostopasca, galbenele coada soricelului si urzica.
Argila, intern si cataplasme. Aloe, intern - chiar si frunzele de aloe sunt bune.
Cea mai mare minune este sa credem ca se pot face minuni.
Merita incercat si plasturele cu produse apicole despre care am scris.
Rugaciuni la sfantul Nectarie sau la alti sfinti facatori de minuni la care aveti evlavie. Cereti sfat si parintelui Calistrat de la Manastirea Vladiceni, de langa Iasi. Merg crestini din multe parti si-i solicita ajutorul.
Dumnezeu sa-l ajute sa lupte cu aceasta boala. Dumnezeu sa te intareasca pentru a-i putea transmite incredere in Dumnezeu si in minunile Sale. Sa ai curaj, Gabriela draga.

Tot ce te intereseaza acum este sa-l determini sa lupte cu boala. Daca Dumnezeu va hotari altfel, ne vom supune voii Lui. Dar acum e important sa nu pierdeti increderea ca poate avea o sansa. Retineti: Nu toti mor atunci cand trec prin astfel de incercari.
Multumesc pentru cuvintele de incurajare. Parintele Calistrat de la Vladiceni ne cunoaste foarte bine. Trebuie sa ajung la el neaparat . Intr-adevar Sfantul Nectarie este de mare ajutor, Sfantul Spiridon pe care eu il consider ocrotitorul nostru la fel este mare facator de minuni si nu de putine ori am simtit ajutorul ori de cate ori am citit acatistul. Numai spun de Sf. Pantelimon ca tot suntem casatoriti in seara vecerniei pentru Sf. Pantelimon.
Sfaturile pe care mi le-ai dat sunt aceleasi ca doctorita care se ocupa de el , deja am inceput un regim alimentar.
Ai foarte mare dreptate o data cazuta in deznadejde am pierdut batalia. Multumesc chiar imi dati putere sa lupt. :)
Aduceti-va aminte de mai-marii vostri, care v-au grait voua cuvantul lui Dumnezeu; priviti cu luare aminte cum si-au incheiat viata si urmati-le credinta… Nu va lasati furati de invațaturile straine cele de multe feluri.
http://ioanagabi.weblog.ro/
Reply With Quote