bai menumorut hai ca suna mai fain
ba tu esti ala cu biserica in forma de lotus cu 12 pietri ingropate reprezentind 12 semintii am vazut ceva dupa90'vroiam sa te intreb dupa ce ai facut dusurile alea faine da tu tea-i dilit de tot si sa intrerupt comunicatia postind numai lucruri nelegate parca vorbeai de sub apa.tu chear nu poti vorbi in limbi omenesti sa lasi toroiala la o parte si sa imi explici si mie care-i treaba ca sa stiu si eu.spune de unde vi si ce vrei sa faci ca eu nu prea stiu da sa scri ca si cind esti la telefon nu ma tot trimite pe unde nu prea am rabdare sa ascult,spune-o direct si raspicat daca ai curaj fa-o.daca te faci inteles poate mai schimbam o vorba impreuna da fi coerent nu fi narod ca de narozi e plina lumea.ba eu o tzira ,tin la tine tu nu, de la tine vine numa-i otrava preschimb-o in vin si pune-o pe ranele care le-ai pricinuit hai tamaduieste-ma vreau si un lucru bun de la tine.ba de nu vorbesti si frumos cu mine am sa fiu umbra ta,am sa stau la usa ta pina ce primesc premiul de la tine, ba eu te si cert te si iubesc in acelas timp ia incearca sa vezi si sa simti ca cineva te si iubeste nu toti te bat fara rost.uni doar pentru ca nu vrei sa comunici in limite normale.uite acum iti transmit un firicel de dragoste spune daca ai simtit ceva.
|