29.05.2010, 00:19:16
|
Senior Member
|
|
Data înregistrării: 15.04.2009
Locație: Bruxelles
Religia: Ortodox
|
|
Citat:
În prealabil postat de Miha-anca
Fani, ne-am cunoscut noi si eu nu stiu?!? Nu ma cunosti personal, deci nu mai fa presupuneri. Cand ma includ, inseamna ca ma includ, nu ca ma exclud. Am si eu pacate ca toata lumea; mari, mici, sunt pacate. Deci fara presupuneri.
Un citat clar, care raspunde la intrebare, nu este un raspuns?!? Atunci pune mana si citeste toata cartea, caci pun intotdeaua si linkul sau cartea din care citez.
Pentru mine citatul din Sfintii Parinti este un raspuns autorizat, deci corect.
Si nu intotdeauna necesita o interpretare, mai ales una pe langa... cum de multe ori se dau de catre unii.
Uite, aici nu m-am inclus, tocmai pentru ca nu dau raspunsuri de la mine, ci din invatatura Bisericii si a scriitorilor bisericesti.
Daca as scrie pareri proprii, as face cu siguranta greseli; dar dand raspunsurile respective invat si eu; si vreau sa invat corect, caci tot mai multi invatatori mincinosi sunt in lume si de acestia vreau sa ma feresc.
|
Bine.
Dar citatul pe carei l-ai dat Sophiei nu raspundea la intrebarea ei cu eventuala necuratie a preotului inainte de liturghie. Sau poate raspundea indirect, prin absenta.. ca nu este scris in lista pe care o dadeai. Asta vrei sa zici?