View Single Post
Vechi 29.05.2010, 08:12:48
Doriana Doriana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de iustin10 Vezi mesajul
Dar vine si reversul:dupa fiecare postare simt duhul mandriei cum imi da tarcoale ,si incep sa ma intreb ce sens are sa imi ranesc sufletul cu asemenea desertaciuni !
Esti sigur ca e mandrie ceea ce simti? Ce mandrie poate veni cand se face referire negativa la ceea ce scrii?
Cred, mai repede, ca e vorba de dorinta fiecarui om de a se simti acceptat. Acesta este unul din cele mai puternice sentimente ale omului contemporan. In ziua de azi oamenii au devenit niste mici autisti, fiecare cu treaba lui, nu il mai intereseaza de ceilalti. Ar vrea sa primeasca si sa ofere dragoste, dar nu mai stiu cum sa o faca. Frica de a nu fi loviti este mai puternica decat dorinta de comunicare sincera. Internetul este un loc unde isi descarca toate sentimentele ascunse, de cele mai multe ori sub protectia anonimatului .

In momentul in care i se raspunde la postare sau, mai bine, este apreciat pentru ceea ce scrie, omul simte in inima lui caldura sufleteasca a celuilalt...Inima lui se bucura. Intr-o lume in care scepticismul si suferinta sunt privite ca virtuti, bucuria de a fi acceptat si iubit este privita ca o mandrie.

Mandria este atunci cand Il dai pe Dumnezeu la o parte din viata ta si decizi in locul Lui; cand iti asumi meritul si laudele pentru lucrarile Lui si te inalti mai sus ca ceilalti, privindu-i de sus. Atunci cand cineva raspunde pozitiv la o postare de-a ta poate veni si mandria, dar de cele mai multe ori e acea caldura care vine dinspre inima celuilalt si iti spune: "Stiu ca esti aici si ma bucur ca existi".
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14
Reply With Quote