Citat:
Īn prealabil postat de penticostalulmantuibil
Continuitatea apostolica este este un cal de bataie domnule Gibilan.
Nu este decat un argument in plus in teoria: „Noi suntem cei mai tari din parcare!”
In rest nimic. Ce vrei sa-mi spui ca daca Anglicanii sau catolicii au „succesiune apostolica” are aceasta vreo valoare?
Oricum s-ar pune problema cu „succesiunea apostolica” pisica tot in picioare cade: doar la ortodocsi e valabila.
P.S. Iar ca sa te uimesc nu spun decat ca toti apostolii au fost penticostali: au fost Botezati cu Duhul Sfant, le-au placut sa studieze Scripturile, au trait o viata curata, au facut evanghelizare si l-au asteptat pe Iisus sa revina.
|
domnule penticostag dupa cite vad eu mai si schimbi pietroiul daruit de andrusca pentru care nici nu i-ai multumit poate nu e chear convenabil dar e un pietroi si cred eu destul de consistent,mai sari si la alti pietroi in dorinta asa cum spuneai ca vrei sa inaintezi spre isvoare dar suvoiul e prea mare si de-abea daca iti revii din cind in cind la acel minunat "dar" apoi cum sa mai si inaintezi.continuitatea apostolica este o mostenire lasata de apostoli primelor biserici crestine,biserica Smirnei[rasarit]primul episcop Policarp hirotonit de Ioan iar in biserica apuseana Clement hirotonit de Petru.oare daca iti ramine o mostenire de la cineva si nu poti sa demonstrezi prin acte doar verbal oare nu e nevoie de pietroi?asa ca lasa pisicile sa faca ce stiu mai bine nu le mai arunca, ca le pica penele.tu nu ai nici o[mostenire]temelie pe ceia ce spui fiind,doar vorbe aruncate in vint te stergi pe miini cu o punga de plastic.datorita faptului ca esti si pescar dar nu de oameni tine-te de pietroi sanatos a plouat la munte si apostolii texani duhnind a bourbon whiskey amestecat cu,cai si praf de pusca nu te pot ajuta au probleme cu viitura si ei.tine-te bine valul vine.