View Single Post
Vechi 29.05.2010, 11:15:03
Fani71 Fani71 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.04.2009
Locație: Bruxelles
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de andreicozia Vezi mesajul
Stii ce este Fani foarte interesant? In momentul cind aduci in clasa un bebe toti "golanii si golancele" se potolesc si devin foarte iubitori(banuiesc ca revin la persoana care sunt acasa unde trebuie sa aibe grija de o droaie de frati si surori). La fel se intimpla si cind aduci un animalut in clasa.
Pe de alta parte daca le-ai vedea fetele linistite, ridate de munca si soare ale acestor maiase, toltece si zapotece( deseori de 1,20m inaltime ca pers.adulte) ai vedea o cu totul alta poveste decit ce va imaginati voi fetele. Astia sunt oameni simpli saraci lipiti pamintului dar cu multa intelepciune nativa, iar copilasii cind te uiti la ei( si am facut-o timp indelungat) sunt parca la fel de intelepti si pregatiti de viata grea care ii asteapta...si chiar sunt foarte linistiti. Aveti dreptate ca poate si din faptul ca maninca numai mamaliga uscata cu sos de ardei iute, nu chiftele si dulcegarii sunt lihniti si mai tacuti. Viata i-a invatat ca energia personala trebuie conservata!
1. S-ar putea dar oricum nu e voie de la prefectura. :-)
2. Da, sigur, sunt impresionant. Dra noi avem alt stil de viata.. Eu am incercat sa tin copilul aproape zi si noapte lipit de mine dar am clacat psihic si fizic dupa trei luni.