Offline:
"Ellen White a fost intrebata odata daca lungimea de "noua inch de la pamant" a fustei era exact asa cum sustinea ca a venit din partea Domnului, sau pur si simplu aceasta a fost ideea ei.
Ea a raspuns ca Domnul a facut ca trei grupuri de femei sa treaca prin fata ei in viziune. Cele din primul grup erau imbracate in moda specifica acelor zile, cu fuste excesiv de lungi care maturau murdaria strazii. In mod evident, din punctul de vedere al sanatatii, aceste fuste erau prea lungi. Femeile din cel de-al doilea grup care a trecut pe dinaintea ei, erau imbracate cu fuste in mod evident prea scurte. Apoi doamnei White i-a fost aratat cel de-al treilea grup de femei ce purtau niste fuste suficient de scurte pentru a se tine departe de murdaria strazii, insa suficient de lungi pentru a fi modeste si sanatoase. Aceste fuste pareau in viziune a fi cam de noua inci de la pamant si Ellen White le-a descris ca atare.
Ingerul nu a specificat vre-o lungime in inci si, raspunzand la intrebarea unui cititor al periodicului Review and Herald, doamna White declara:
Desi sunt dependenta de Duhul Domnului in scrierea relatarilor viziunilor, asa cum le-am primit, cu toate acestea cuvintele pe care le folosesc pentru a descrie ceea ce am vazut imi apartin, mai putin acelea care mi-au fost adresate de catre vreun inger, pe care intotdeauna le incadrez cu semnul citarii.[58]"
Sursa:
http://www.adventist.ro/index/convin...-opereaza.html
Deci Trice, tu chiar esti adventist...sau iti bati joc de mine?
Acum imi dai voie sa rad, de penibiliul acestor "viziuni de la Domnul"...si de faptul ca tu nu stii ce vorbesti, dar afirmi ca cele spuse de mine sunt penibile?
Ar trebui sa tin Biblia deschisa, si sa tin 2 degete in sus...ca sa ma crezi, sa imi tin respiratia, sau sa afirm ca am avut un vis in timpul noptii?