View Single Post
Vechi 29.05.2010, 20:55:18
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit Psalmul 15

Apara-ma , Doamne Sfinte ! Sufletul meu Ti--se-inchina / Ca la Tine mi-i nadejdea ! Tu-mi-esti scut si-mi esti lumina ! / Zis-am : " Tu-mi esti Dumnezeul ce-n tot pasul mi-Te-arati , / Si nu-Ti trebuie , Stapane , ale mele bunatati ! " / Catre Sfintii din pamantu-Ti , catre cei ce fug de rele , / Zboara pururi , Doamne Sfinte , toate gandurile mele ! / Idolii tot cresc la numar si pe ei punand temei , / Ratacitii , al lor suflet il dau altor dumnezei , / Insa eu nu le voi duce nici o jertfa pe-asta lume / Si nici buzele-mi vreodata pomeni-vor a lor nume ! / Mostenirea mea si cupa mi-este numai Dumnezeu : / Doamne , Tu pazesti de-a pururi mostenirea ce am eu ! / Loc frumos de desfatare-i mostenirea mea intreaga / Si mai mult ca insi-si ochii , mostenirea mea mie draga ! / Binecuvantat fii , Doamne , Povatuitorul meu ! / Inima mea pan-si noaptea lauda pe Dumnezeu ! / Eu pe Domnul vad de-a pururi inaintea mea mergand , / Si , cat El imi va sta-n dreapta , nu m-oi clatina nicicand ! / Drept aceea , al meu suflet si-a mea inima tot canta , / Iara trpu-mi odihneste pururea sub paza-Ti sfanta ! / Ca Tu nu vei lasa , Doamne , sufletu-mi in iad sa cada , / Nici putreziciunea vietii , cuviosul tau s-o vada , / Ci cararile-nsorite arata-mi-le-vei mie , / Iar al fetii Tale soare , m-o scalda in veselie ! / Si la dreapta-Ti , cu de-a pururi frumuseti de rai in laturi , - / Sufletul , pe vesnicie , Doamne sfinte , sa mi-l saturi !