Īn prealabil postat de raraavis
buna ziua tuturor,
eu ma numesc liliana radu si sunt din constanta. Descoperind cum se scrie pe forum (pana acum fiind doar cititoare, din nestiinta postarii!) va scriu si eu minunea din viata mea realizata de sfantul nectarie, de maica domnului si de santul stelian.
De ceva timp eu si sotul meu asteptam in viata noastra fericitul moment in care sa devenim parinti. Si pentru ca greselile tineretii se platesc, a trebuit sa avem multa rabdare si nadejde pentru a le putea, poate, rascumpara, si dumnezeu sa se indure de noi. Am descoperit de aproape un an acest sfant minunat, sfantul nectarie, care este si ajutatorul mamelor care n pot avea copii. Am cumparat acatistul, l-am citit (nu de cate ori am promis!) si am inceput sa cred ca vom avea un copil. In luna ianuarie, pe data de 14, mi-am luat sotul de la aeroport (venea acasa dupa 8 saptamani de munca!), dar am fost la maastirea radu-voda "sa-l vizitez" pe sfantul meu drag, rugandu-ma pentru dorinta noastra. A doua zi, dupa-amiaza, pe cand eram inca la serviciu m-a sunat o amica cu care nu conversez prea des sa ma roage sa merg la clinica medlife din bucuresti pt ca ea este insarcinata cu gemeni si ca visul meu va deveni realitate. Eu am fost prima persoana din afara familiei pe care a anuntat-o. La indrumarea, ghiciti cui?
Am venit acasa plangand si l-am anuntat pe sotul meu ca vom avea un copil, provocandu-i o mare sperietura, caci doar el fusese plecat!!!! Mi-am facut programare, am facut toate analizele, am stabilit cu doamna doctor o schema de tratament si am asteptat iar 8 saptamani pana cand a venit sotul meu.
Am facut tratamentul si acum sunt graviduta, iar pe 1 iunie merg sa ascul inimioara (inimioarele, sotul meu spera!). Partea cea mai comica este ca doctorita cred ca nu a mai intalnit o pacienta ca mine. Faceam injectii hormonale dar ma ungeam pe burtica cu ulei de la candela sfantului pentru ca ziua de procreere sa nu fie miercuri sau vineri! La inceput nu i-am spus, apoi cand am vazut ca era innebunita ca sfidez toate legile medicinii (caci erau ovule, dar cresteau greu! Beam "apa de ploaie" spunea, nu hormoni), i-am spus ca sa nu concureze cu dumnezeu! M-a privit lung si cred ca in ziua aceea i s-a schimbat ceva in minte!
Asa am reusit pana acum si asa vom merge in continuare! Ma simt excelent, nu am niciun simptom (zile la rand mi-am facut teste si priveam liniutele pt ca eu eram bine!) si il avem pe dumnezeu si pe toti sfintii cu noi!
Toate femeile ar trebui sa nadajduiasca si in ajutorul sfantului nectarie!
Iti multumesc, sfinte, si asa cum am promis, voi spune tuturor minunea ta pentru noi!
Va felicit ca ati citit pana la sfarsit si va imbratisez cu gandul,
raraavis
|