View Single Post
Vechi 29.05.2010, 22:45:55
mariamargareta mariamargareta is offline
Banned

Data înregistrării: 04.12.2008
Religia: Ortodox
Implicit

221. Contradicțiile pucioșești de la “Noul Ierusalim” (II)

7. Pucioșii mereu au urcat culmile duhovniciei, și totuși nu li s-a părut greu:

“ Nu fugiți de ce v-am spus. Mereu am urcat, și nu vi s-a părut greu …” (citat din “Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa” din 28 iulie 1975)

7bis. Pucioșii mereu nu au urcat culmile duhovniciei, și de aceea nu li s-a părut greu. Dar acum a venit vremea ca să le urce:

“Vom urca nu pământește, ci duhovnicește. Nu fugiți de ce v-am spus. Mereu am urcat, și nu vi s-a părut greu, pentru că nu ați urcat. Vine vremea să urci…” (citat din “Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa” din 28 iulie 1975)

8. Omul îi trebuie să fie mare la înțelepciune, căci e mare lipsă de înțelepciune pe pământ:

“Fiți rodul acestui cuvânt, fiți mari la înțelepciune, căci toți dușmanii acestui cuvânt vor sta pe nisip curând, curând și vor fi luați de val.” (citat din “Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa” din 9-08-2008 )

“ O, dacă ar înțelege omul taina împărăției lui Dumnezeu în el ar înțelege și taina fericirii lui, dar iată, este lipsă de înțelepciune, lipsă de învățătură este pe pământ și peste om.” (citat din “Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa” din 21-09-2008 )

8bis. Omului nu-i mai trebuie înțelepciune, dacă are ascultare de liderii lui religioși:

Omului nu-i trebuie înțelepciune, ci îi trebuie ascultare.” (citat din “Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa” din 27-09-2008 )

9. Omul îi trebuie mare iubire, căci e mare lipsă de iubire pe pământ:

“Să știi, fiule, că azi îți trebuie iubire mare, ca să-L ai pe Dumnezeu în tine și să fii îmbrăcat cu Dumnezeu, că vine vremea să-ți pun masă prin cuvânt, că pe pământul omului nu va mai fi de mâncare.” (citat din “Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa” din 3-6-95)

Fiți plini de iubire, dar fiți plini de atenție, că trebuie să răscumpărăm vremea.” (citat din “Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa” din 19-10-1990)

Ți se cere iubire curată, iubire cerească, iubire întreagă.” (citat din “Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa” din 15-11-1990 )

Învățați iubirea și apostolia ei!” (citat din “Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa” din 28-08-2008 )

9bis. Omul nu-i mai trebuie nici iubire, dacă are ascultare de liderii lui religioși:

Nu-i trebuie omului iubire, ci ascultare îi trebuie.” (citat din “Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa” din 27-09-2008 )

10. “Dumnezeul” Pucios pretinde că a blestemat în lung și-n lat tot ce era întinat:

“Eu sunt Alfa și Omega. Am colindat pământul în lung și în lat, cu tot ce este curat, iar ce este întinat, am blestemat. Eu sunt Domnul ….” (citat din “Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa” din 19 februarie 1975)

10bis. “Dumnezeul” Pucios pretinde că nu a blestemat nimic:

“…Pe unde am cutreierat pământul în lung și în lat nu am lăsat semne, nu am blestemat, … pentru că așa a spus Tatăl, …” (citat din “Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa” din 23 februarie 1978.)

11. “Dumnezeul” Pucios îi învață pe ucenicii lui de la Pucioasa să fie pretențioși:

“ Așa am spus Eu, Domnul, [...]. Așa vă învăț și pe voi: [...], și fiți pretențioși la statura voastră și nu cereți celuilalt pentru ea ceea ce voi trebuie să lucrați și să aveți,[...]”(citat din “Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa” din 23-05-2010)

11bis. “Dumnezeul” Pucios îi învață pe ucenicii lui de la Pucioasa să nu fie pretențioși:

Nu fiți pretențioși, ca să nu vă despartă această meteahnă! Fiți mulțumiți și mulțumitori! (citat din “Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa” din 23-05-2010)

Concluzia? Cam tot așa stă treaba și cu acest “Cuvânt” buclucaș de la Pucioasa: “Azi îl vedem, și nu e!”

Last edited by mariamargareta; 29.05.2010 at 22:49:13.