Citat:
În prealabil postat de AndruscaCIM
Nu o da in balarii...ai spus ca era un sfat, si m-ai contrazis...afirmand ca nu prea stiu bine ce si cum, insa eu am citit acum ceva timp si am tinut minte exact cele scrise pe acel site...
|
Și te contrazic în continuare, deoarece am o viziune de ansamblu asupra problemei. Vreau să te întreb câte cărți privitoare la educație și sănătate ale Ellenei White (unde se tratează chestiunea aceasta cu îmbrăcămintea) ai citit? În afară de câteva "recenzii" răuvoitoare mă îndoiesc că ai parcurs ceva, însă îți permiți să dai lecții ex catedra cu privire la opera ei. Când o să te documentezi temeinic cu privire la "lungimea fustei" în scrierile ei, o să-mi dai dreptate că este chiar un
sfat (legat strict de viziunea pomenită de tine, care rămâne
viziune și nu
profeție cu privire la "uniforma" adventistelor). Nu-mi permit să-ți dau citatele care dovedesc acest lucru, ne-am depărtat și așa destul de mult de topicul propus. Cine dorește sincer să caute răspunsul, are la dispoziție pe net toate scrierile ei și în română și în engleză, ba cine este sceptic și susține "măsluirea" edițiilor recente poate accesa Fundația "White Estate" unde se păstrează în original toate manuscrisele ei.
În rest îți respect opinia chiar dacă nu sunt de acord cu ea, înțeleg că te deranjează personalitatea Ellenei White, nu-ți pretind să pui flori pe soclul "statuiei" ei, însă mi se pare anormal să te văd zilnic pe aici cu ciocanul și dalta (era să zic secera) în mână. În ceea ce mă privește încerc să respect personalitățile ortodoxiei chiar dacă nu mă închin la ele.