Subiect: femeia necurata
View Single Post
Vechi 30.05.2010, 17:15:26
sophia sophia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 25.06.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de zaharia_2009 Vezi mesajul
Deci, careia nu-i place ca este aleasa ca femeie de catre D.zeu cu un rost , cu o misiune, cu o slujire si o necesitate de implinire , daruita cu frumusetea chipului divin dar si cu slabiciuni specific doar umane si ca mai ales din acestea din urma decurg si anumite restrictii , rezerve sau interdictii ... sa se duca si sa-i ceara socoteala insusi lui D.zeu ziditorul ! Si-apoi o vedea ce raspuns primeste . Dar sa nu uitam ce spune marele proroc David : ,,... celor mindrii le sta D.zeu impotriva iar pe cei smeriti ii ridica ".

Credeti dar mai ales faceti fiecare cum voiti, sunteti mult de tot liberi !
1. Eu caut de mult raspuns la aceasta problema: ce rost, misiune, slujire si necesitate de implinire, are femeia de la Dumnezeu? In mod f.serios vreau sa aflu asta si nu imi gasesc linistea. Nimeni nu stie sa-mi spuna aici, dar toti spun care femeia un rost si o misiune de la Dumnezeu. Care este aia fratilor, ca deocamdata vad ca nimic nu are voie, este ultima fiinta de pe pamant? Si sa nu-mi spuneti de facerea de prunci, ca nici aia multe femei nu o au. Deci altele. Astept raspuns.

2. Pe ce principiu s-au pus in scripturi 7 sau 8 zile pentru ne-curatie? Unele femei au numai 3, altele peste 10 zile. Depinde de hormoni. Nu intru in detalii medicale.

3. Da, eu sunt de acord, am mai spus. Nu mai mergem la biserica vreo 2 saptamani, pana ne curatam. Stam in pat si ne este mai bine asa
Dar ce facem daca ne cheama preotul? Cine are dreptate?

4. Sunt ingrozita - daca exista femei care fac asa pe banda copii, de nici nu mai au ciclu, ci trec din copil in copil, nu mi se pare nici normal si nici sanatos. Ce-o fi in corpul lor nu vreau sa stiu. Sa tot nasti asa, fara limite...Nu-mi da si mie vreuna un copilas, daca este asa simplu? Il cresc cu draga inima.

5. Si ma alatur persoanei care a intrebat referitor la barbat. De ce spuneti ca este mai rar la barbati? Unii pot avea si de mai multe ori pe zi, daca sunt sanatosi. Si spre deosebire de femei pot avea toata luna. Si atunci? Lor de ce nu li se interzice nimic pe lumea asta?

6. Nu suntem liberi deloc, nu putem face cum voim...