Citat:
În prealabil postat de pwnureface
Nah n-o sa fie nici un martir , crime,genociduri,prigoniri si schingiuri,asa cum se intampla in biblie(o carte plina de valori morale,yeah right).Intram intr-o noua era in care umanitatea se va uni,o era a tolerantei si a progresului.Si nu,nu o sa fie nici un antichrist,diavol,satana,lucifer,belzebut sau mai stiu io cine care vrea sa ne trimita in iad.In cel mai rau cazi aia credinciosi care mai raman o sa fie un fel de clovni de care face toata lumea misto:)
|
Mi se pare mie, sau toti ateii sunt internationalisti? Aproape ca n-am vazut nici un ateu cu un nickname normal, doar formate din cuvinte/derivate din engleza/alta limba straina.
Te afli exact in postura in care doreste Masoneria sa fie tot omul de rand: scufundat intr-un ocean de smoala a ignorantei, ba mai mult, tu arunci cu smoala in noi, incercand sa ne murdaresti.
Voi sunteti adevaratii clovni. Imi imaginez cum veti fi cand veti muri si va veti intalni cu Hristos. "Vai Doamne Dumnezeule, mai lasa-ma o vreme, Tu Cela ce esti cel mai Sfant, Maica Domnului, Cea mai Sfanta...", la care Hristos iti va raspunde: "Ai avut timp destul."
Si atunci sa vezi ... un aoleu vesnic, din care nu mai poti scapa.
Sincer, imi pare rau pentru tine, caci nu poti sa vezi dincolo de negura ce ti s-a pus in fata ochilor.
Ia asculta-l mataluta pe Pascal putin:
Dacă crezi în Dumnezeu și El există, te duci în Rai.
Dacă crezi în Dumnezeu, dar El nu există, nu pierzi nimic.
Dacă nu crezi în Dumnezeu, dar El există, te duci în Iad.
Dacă nu crezi în Dumnezeu și chiar nu există, într-adevăr ai avut dreptate, dar ești tot în situația celui care a crezut.
În concluzie: mai bine crezi și riști să câștigi totul decât să nu crezi și să riști să pierzi totul.