View Single Post
Vechi 31.05.2010, 09:48:31
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de gibilan Vezi mesajul
ba tu esti ala cu biserica in forma de lotus cu 12 pietri ingropate reprezentind 12 semintii am vazut ceva dupa90'vroiam sa te intreb dupa ce ai facut dusurile alea faine da tu tea-i dilit de tot si sa intrerupt comunicatia postind numai lucruri nelegate parca vorbeai de sub apa.tu chear nu poti vorbi in limbi omenesti sa lasi toroiala la o parte si sa imi explici si mie care-i treaba ca sa stiu si eu.spune de unde vi si ce vrei sa faci ca eu nu prea stiu da sa scri ca si cind esti la telefon nu ma tot trimite pe unde nu prea am rabdare sa ascult,spune-o direct si raspicat daca ai curaj fa-o.daca te faci inteles poate mai schimbam o vorba impreuna da fi coerent nu fi narod ca de narozi e plina lumea.ba eu o tzira ,tin la tine tu nu, de la tine vine numa-i otrava preschimb-o in vin si pune-o pe ranele care le-ai pricinuit hai tamaduieste-ma vreau si un lucru bun de la tine.ba de nu vorbesti si frumos cu mine am sa fiu umbra ta,am sa stau la usa ta pina ce primesc premiul de la tine, ba eu te si cert te si iubesc in acelas timp ia incearca sa vezi si sa simti ca cineva te si iubeste nu toti te bat fara rost.uni doar pentru ca nu vrei sa comunici in limite normale.uite acum iti transmit un firicel de dragoste spune daca ai simtit ceva.
Dregul meu n-am cum să simt dragoste de le mincinoși, de la hulitori, de la cei ce judecă iar atunci când judecă ei judecă strâmb și cu minteres viclean... deci nu se poate ca să vă bateți joc de Cuvântul lui Dumnezeu și se spuneți după ce mă faceți troacă de porci că iată că o faceți din dragoste ca să vindecați „nebunul”...

Nu dragul meu, ci întâi scoate bârna cât stâlpul din ochișorul dumitale hulitor și mincinos, căci eu:

-n-am făcut nici un duș fain
-nu m-am dilit oricât ați vrea voi să scoteți zvonul ăsta
-n-am întrerupt comunicația
-lucrurile mele postate sunt legate cu Duh Sfânt și nu ca la voi cusute cu ață albă
-nu vorbeam de sub apă, ci bolboroselile sunt ale celor ce vor să bage Lumina sub obroc
-păi citește ce am postat pe aici timp de 200 de pagini și ai să vezi dumneata abea apoi cine toroie vopseli verzi și văruieli uscate, deci n-am ce să-ți explic altceva decât treaba asta: afară-i vopsit gardul și-n lăuntru leopardul.
-despre ce curaj e vorba și ce anume mă îndemni să mai zic în mod special domniei tale? Păi am zis ce era de zis, și sper să mai am putere să zic mereu, iar pentru tine ce să-ți spun în mod special? Păi asta: „tristă este căprioara rătăcită printre munți, dar mai trist este copilul mincinos”. Uite exemplul clar: MM roata bicicleta care mi-a înfundat chiuveta.
-să știi că ai și tupe dumneata ca să susții că eu nu scriu coerent, adică eu, și nu domnia ta... asta o fi o glumă din aia ca între șoareci... de „bibliotecă” (așa le spune mai nou barurilor, biblioteci). Deci coerența este a acelora cu minteres, iar eu n-am nici un interes... deci n-am cum fi coerent că nu vreau nimic de la tine ci de la mine. Deci nu-ți cer nimic. E treaba ta. Să fii sănătos ca să-ți găsești ceea ce cauți.
-Care-i otrava aia care vine de la mine? Ia dă dumneata un exemplu? Și cum anume te poate otrăvi Adevărul? E altceva dragul meu care zici că tu mă iubești, că tu ții la mine, nu ții nimic la mine ci defapt nu vă convine că Adevărul nu e la voi, nu vă convine fiindcă nu-L puteți înghiți căci așa v-a învățat nenia după ce v-a ghicit tanti grijania... și începe să vă doară rău pootoarea ce iese din ce a rodit ispisisikaa între timp pe sute de pagini și a acoperit cu nisisip... Deci ați mâncat prea multe ciuperci bolunde și ați făcut prea mulți porci mistreți de slănină pe caietul de teme și v-ați lăsat târâți de găina plină de lingoare care v-a flatat târându-vă ca pe scroafe prin grădină și ziceți acum că eu sau Domnul suntem de vină... și că eu v-am otrăvit. Păi nu vedeți că voi ați beut verde de Paris și nu pe gratis? Ci ați și plătit ca să vă amețească aurolacul? Căci ați crezut mereu că Domnul e dracul, și acum vă doare... păi șirește că după ce trece pârfumul se ivește pootoarea... și pute de stinge, exact așa cum ai zice despre un bețiv: „bea de stinge”... deci ce anume oare stinge?
-iar ranele tale nu le-am pricinuit eu ci știi dumneata mai bine cine te-a zgâriat pe ochi ca să nu mai vezi, și cine a urlat la tine ca să nu mai auzi... Nu da vina pe mine așa fără rușine... că nu ține! Și nici pe feline.
-Vrei un lucru bun? Nu-l căuta la mine ci la Cuvântul lui Dumnezeu, el este izvorul binelui... iar dacă vrei lucruri bune, de la mine, atunci nu te mai păcăli singur născocind zvonuri că... recitește mai sus, și eu o să te pup pe frunte.
-Păi dragul meu, de bătut nu mă bate nimeni ci propriile mele păcate și greșeli mă bat neîncetat... așa că nu sunt o victimă a altcuiva decât a mea... dar iată că și durerile pe care mi le-am făcut singur din poftele și plăcerile mele, din păcatele cele grele mi le curăță Cuvântul lui Dumnezeu și încet încet mă naște de sus... deci nu mă plâng fiindcă nu mai am suferințe grele sau amare și merg acuma pe cărare ci acum am tot felul de ispispite care îmi aduc suferințe cumplite dar mă păzește Domnul și dacă mai cad repede mă ridică și astfel se oprește rostogolirea mea pe TOPoganul baban așa cum cade orice mare prostovan care se crede mare fiindcă e și el baban pe TOPogan.

Deci nu ai spus, din nou, mare lucru ci ai insinuat și mai multe minciuni dar de data asta mai calm, lansând zvonuri și acuzând fără exemple și fără argumente compătimindu-mă și arătându-te iubitor că cică vrei să mă vindeci... păi dragul meu, cum ai putea să mă iubești pe mine din moment ce Îl urăști pe Dumnezeu? Iar iubirea și libertatea nu este spre a fi o plapumă sub care să săvârșești toate minciunile și răutățile zicând și că ești un fel de vindecător!

Iar dacă chiar vrei să ne iubim, atunci să începem să nu ne mințim, căci dragostea nu se bucură de nedreptate ci pururea se bucură de Adevăr, de Cuvântul lui Dumnezeu. Amin.

Deci să fii iubit și descâlcit, că omul încurcat în păcat nu mai vrea să fie salvat, și el a alungat pe prooroci zicând că-s sărăntoci... Dar iată ce „minune”, deși n-are niciun argument să-i hulească se întrece să-i ispismuiască... spunând mereu cu gură de leu că țăranii au mințit și că Domnul nu le-a grăit! Fiindcă omul rău și necredincios se crede el mare tacticos ca să se laude cu el însuși plin de pootoareoare...oare. Păi sigur că poate să hulească, dar să nu hulească nu poate... de frică... de nenia babanul cu ispisisikaa din lesă ce a ieșit la plimbare pe o cărare... dar e din aia largă.

Și ce să mă fac eu cu tine dacă o să fi o umbră ce se ține după mine? Păi nu uita că nu eu sunt Menumorout! Și nici casca de aur a lui! Ca nu cumva să te ascunzi în ia.

Last edited by vsovivi; 31.05.2010 at 10:03:13.