View Single Post
Vechi 31.05.2010, 10:26:44
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AngelicaKroner Vezi mesajul
Sau nu-ți convine că te prinse fătuca asta cu minciuna: că voi pucioșii ziceți că ba e albă, ba e neagră. Și de-aia bați câmpii, ca să te abați intenționat de la subiect și să fugi de răspunsul la întrebare, pentru că îți e incomod să recunoști că te-ai înșelat susținând o cauză pierdută din start. Acolo unde e adevăr nu se umblă cu cioara vopsită, cu contraziceri și cu aberații prezentate ca mari minuni ale lumii.

Și mai controlează-ți limbajul, că mereu faci vivisecție de cuvinte, chiftele de propoziții și ghiveci de fraze.
Cică omul după semnătură se cunoaște. Numai dacă-ți citește cineva semnătura, și pe loc se convinge că ești dus cu pluta pe Dâmbovița, de la Pucioasa în jos (și-n sus, că faci naveta).
Păi nu ea mă prinse cu minciuna, fătuca, ci eu mă prinsei singur cu minciuna, dar iată că ea s-a dat că ia m-a prins și voi o credeți pe ea deși e clar că eu m-am prins singur căci am viceversat cutremurul cu revolta minerilor de la Lupeni. Deci eu m-am prins și am scos afară virujul minciunii mele și apoi iată fătuca a scos că eu am obiceiul de a minții... așa ca o altă fătucă ce viceversează ceea ce rezultă... Iar dacă nu crezi recitește, și o să-ți dai seama că m-am autocorecta fiindcă simțeam că parcă nu știam exact care a fost mai întâi, cutremurul sau revolta minerilor, atunci în 1977. Deci obiceiul al cui era ăla cu care se învârtoșa datele... deci cine pe Cine a mințit mai întâi?

Și nu mă contrazic cu nimeni și de nimic, și asta vouă nu vă convine, că Adevărul sunt sigur că nu se contrazice, sau ce, nu putea blestema Domnul în 1975 ce era întinat și apoi în 1978 nu putea să se abțină de a mai blestema și scutura praful de pe picioare? Și asta înseamnă că se contrazice? El? Iar dacă m-aș contrazice eu n-ar fi mare „minune” dar e părerea voastră că eu susțin aici o cază juridică pentru ca să o considerați demonstrație, și vă apare ideea asta numai pentru că voi vreți să demonstrați minciuna căci mințiți din minteres și apoi vreți să demonstrați că eu mă contrazic și că nu am logicpă sau mint, doar că eu am făcut mate multă deci îs beton la capitolul ăsta așa că nu aveți cum să mă prindeți... dar eu aici n-am făcut mate fiindcă matematica e o prostie ci mi-am explicat Credința, în mod liber, și am afirmat câte ceva din Adevăr, care cu siguranță e coerent și nu se contrazice cu niciun chip, ci pururea plinește bunătatea Lui Dumnezeu, Adevărul adică, și de aia voi vă contraziceți pururea fiind perfecți consecvente în minciună... fiindcă sunteți răi. Asta v-ați ales: să batjocuriți pe Dumnezeu... Iar hula și răutatea care lovește în iubire își dovedește minciuna, incoerența, lipsa de înțelepciune și întinarea, singură... eu nici măcar nu vreau să vă dovedesc de ceva, căci vă dovediți la nesfârșit exact ceea ce lucrați: fărădelegea lui nenia! Fiindcă sunteți îndrăgostite de cafiaua cea niagră a lui tanti grijania...

Eu nu fac altceva decât să mă rog pentru voi ca să ieșiți din ia! Dar ține de voi și de Dumnezeu ca să vă scoată cineva din urzeală... și umezeala cia fierbinte a cafelei cu lăptic... ce se scurge pe botic la ispisisicul cel mic, mică, a lui madadam ispisisikăă.

Nu sunt de pe Dâmbovița ci eu mă dau cu pluta pe Criș și pe Someș... deci înainte să mustri și să-mi ceri mie să-mi revizuiesc propozițiile ar fi cazul să-ți revizuiești memoriile că doar ți-am repetat mereu că sunt mirean mare păcătos din poBor și că n-am întâlnit nici un drag și sărman frate Pucios...

Last edited by vsovivi; 31.05.2010 at 10:41:14.