View Single Post
Vechi 31.05.2010, 13:55:05
husand
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de razvan.mn Vezi mesajul
Stii bine ca nu m-am referit la faptul ca: CALENDARUL MANTUIESTE SAU NU (R: nu mantuieste prin sine), ci la faptul ca innoirea lui duce automat si la innoirea Sfintei Traditii prin modificarea datelor de praznuire ale sarbatorilor, scurtarea Postului sfintilor Apostoli, tinerea sarbatorilor cu data fixa impreuna cu adunatura catolicilor (care numai crestini nu sunt, ci ERETICI si adunatura protestantilor, la fel de ERETICI ca si catolicii), initial si schimbarea Pascaliei dupa cea gregoriana si tinerea si a sarbatorilor cu data variabila o data cu catolicii si protestantii, ca si cum Ortodocsii ar crede in Acelasi Dumnezeu-Prea Sfanta Treime ca si acei eretici, ceea ce e cu totul fals - pentru ca ei cred intr-un dumnezeu al sincretismului religios, acelasi si pentru ei si pentru necrestini (budisti, idolatri musulmani si alte credinte in zei).
Si nu ascultarea de "orice biserica" mantuieste, ci numai de aceea care e Trupul/Mireasa lui Hristos, nu trupul/mireasa lui mamona, reprezentat(a) de toate schismele si ereziile existente, trecute si viitoare.
Prosti . Nu citesti cuvantul lui Hristos de aceea mergi pe dibuite cu presupuneri

Scrie asa:
1 Ioan 5

12. Cel ce are pe Fiul are viața; cel ce nu are pe Fiul lui Dumnezeu nu are viața.
13. Acestea am scris vouă, care credeți în numele Fiului lui Dumnezeu, ca să știți că aveți viață veșnică.

Da tu vi cu religi mantuitoare.