Nu cred ca vrei sa aflii pe pielea ta si nu iti doresc aceasta,Doamne fereste!Am avut sansa sa vorbesc cu cateva dintre ele in momentele in care nu aveau crize si imi spuneau ca o vad pe Maica Domnului,pe Mantuitorul IISUS HRISTOS,pe Sfantul Vasile cel Mare si alti Sfinti mari incurajandu-le in momentele de restriste si de crize si in care erau duse in iad(cand aveau crize)si puteau sa experimenteze chinurile iadului(le chinuiesc si deci le mucenicesc fff.tare diavolii chinuindu-le in fel si chip).Cauta la adresa www.ortodoxtv.com/filme-video/despre-demonizati.php si chiar si in filmul"Un caz de exorcizare"allias"The Exorcism Of Emily Rose" spune Parintele Richard Moore(din film)ca va fi sanctificata pt.ca a fost atinsa de Dumnezeu si i-a dat Dumnezeu STIGMATA(ranile Mantuitorului nostru IISUS HRISTOS,FIUL LUI DUMNEZEU CEL VIU)Povestea este cat se poate de reala si,prin urmare,si adevarata:Emily Rose(Jennifer Carpenter=actrita)=Anneliese Michel nascuta in Bavaria,Germania cauta pe site-ul The Exorcism Of Emily Rose si vei gasi la taicutul Google in English.Chiar si alti mari Sfinti Parinti ca Parintele Cleopa si multi altii stiau si stiu si spuneau si spun aceasta la conferinte si interviuri despre demonizati.Cauta si la Demonologie si vei gasi.Hristos a inviat!
|