View Single Post
Vechi 31.05.2010, 23:16:26
cherub cherub is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2007
Religia: Ortodox
Implicit eodor nasta, imi cer iertare pt. greseala de interpretare, mea culpa

Citat:
În prealabil postat de eodor nastasa Vezi mesajul
Iaca-ta ca ai dat cu mucii'n geam, ca nu era la adresa ta, era la adresa lu' domn' profesor, care pune o intrebare, la care si raspunde in aceeasi zsecunda, ori, are raspunsu'n maneca ca asu', si numa' se "monologheaza" singurel, acuma ce sa zic, nimeni nu-i perfect...cu greutatea capului, insa, sa ma ierti...ca ii tocma' invers...de data asta...iar despre "unele lacune cam grave" depinde, unde, cand, cum si in ce fel, dragutza. Si mai sper asemeni tie, sa-ti revii in timp, prietene. Uite ca "tonu" meu a fost cu o octava mai jos, totusi.

Unde dai si unde crapa......probabil ca barda'i stirba, ori spanchi...hm...ca sa fac si io ca domn' profesoru', io pun intrebarea io raspund...
ouupppsss!... greseala de interpretare din partea mea, atunci!... iae am facut o gafa!... poate ca n-ar fi trebuit sa ma simt 'cu musca pe caciula' si sa cred ca cele scrise in postarea respectiva imi erau adresate mie personal etc... ok, imi cer ierare acuma, pt. tonul cam 'intzepat' (si posibil 'intzepator') si impertinent etc, pe care l-am adoptat ca raspuns...
Reply With Quote