Citat:
În prealabil postat de AndruscaCIM
Incerci sa ma convingi ca as avea de ce sa citesc scrierile lui White?
Te intreb, inainte sa dai astfel de sfaturi, cate scrieri ale Sfintilor Parinti, sau ale teologilor ortodocsi ai incercat tu sa citesti?
|
Nu țin minte să te fi sfătuit sau să te conving să citești scrierile ei și nu mă întrebi
înainte, ci
după.
Citat:
Ce altceva in afara de scrierile lui White ai incercat sa citesti, in materie de Teologie?
|
Dorești bibliografia completă?
Citat:
Nu incerci sa respecti personalitatile Ortodoxiei, pentru ca respecti personalitatea lui White...si ai si afirmat ca ne inchinam la cadavre, deci halal respect...incerci sa ma duci cu presul?
|
Deci nu încerc să respect personalitățile (spui tu), dar mă ajuți cu ceva? Căci cu asemenea exemplu, slabă șansă... profanarea mormintelor lor nu prea e dovadă de cinstire acordată personalității lor...
Citat:
O consideri profeta ( normal ca asa o crezi[...]), sau un om?
|
Profetul nu e tot om? Hai să-ți spun o taină: noi îi considerăm oameni, nu semizei sau "
preadumnezeești părinți" <--- cine poartă supranumele acesta?
Citat:
Cred ca sunt niste glume probabil, de moment ce toti se cred profeti...si vai, cum...Dumnezeu trimite profeti, pe mine...dupa mine cel adevarat, nimeni nu va mai veni...
|
Ai găsit și asta pe saitul-tomberon, or nici ei măcar nu s-au gândit la o atare gogomănie?
Citat:
Prezinta-mi te rog calculele aflate de Miller, ca sa vad ce a vazut el...ca doar tre sa vad si eu, cu totii intelegem Biblia, iar Miller nu era profet...deci ar trebui sa vedem cu totii, daca e ceva de vazut in citirea Bibliei, nu crezi?
|
Interpretarea evenimentului a fost eronată, de câte ori trebuie să mai repet? Însă calculele... matematica ortodoxă diferă cumva? Nu sunt suficient de concrete cifrele din cartea lui Daniel? În calitate de teolog, tu ar trebui să-mi dai lecții, așa că te rog, fă-ți datoria!
Citat:
P.S. Nu este sfat, e viziune de la Domnul...
|
Bun, progresezi. Acum nu mai e profeție, e viziune. Până ajungem la pagina 100 o să recunoști că e și sfat, între timp n-o să mai intereseze pe nimeni (eu unul, recunosc că m-am plictisit deja).