View Single Post
Vechi 01.06.2010, 00:36:54
beliver's Avatar
beliver beliver is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.10.2008
Locație: Ardeal
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mihnea Dragomir Vezi mesajul
Este foarte simplu să te mântuiești. Trebuie numai să vrei. Ca să te mântuiești, trebuie să te golești de tine și să te umpli de Cristos. Pe urmă, nu mai trebuie să faci nimic, fiindcă are El grijă.
Pare simplu cum zici,dar cand e vorba sa aplici ceea ce zici,nu mai e asa simplu.Spune-mi te rog cum te golesti de tine?Spovedindu-te?Ti se pare usor,sau simplu?Mie mi se pare usor sa pacatuiesc si greu sa-mi amintesc pacatele.Ma refer la TOATE pacatele.Ma tem ca am uitat unele pacate,fiindca o viata intreaga cu asta m-am ocupat,iar acum as vrea cu toata inima sa ajung la zi cu ele,dar numai daca ma v-a ajuta Bunul Dumnezeu.Am tot timpul ispite grozave,unele subtile pe care abia le recunosc.Unora le fac fata,dar de multe ori nici nu le recunosc.Gresesc in continuare,iar eu inca nu cred ca mi-am spovedit toate pacatele.Cum sa-ti spun nu am nici o virtute care sa ma apropie de ceea ce inseamna mantuire,dimpotriva.Iar tu spui ca e usor?Poate pentru tine.Doamne ajuta!