View Single Post
Vechi 29.04.2007, 21:18:54
calator calator is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.03.2007
Implicit

Atata timp cat se vorbeste despre homosexualitate mi se pare chiar binevenit sa intervina o persoana care este homosexual.

Chiar daca a fi homosexual ar putea fi normal, intr-o anumita paradigma a normalitatii totusi ramane un pacat. A fuma e un comportament normal, acceptat de societate, obisnuit, legal dar este un pacat. In afara crestinismului acest lucru devine nesemnificativ. Asa cum un fumator poate fi si un bun crestin la fel si un homosexual poate fi un bun crestin / religios.

E interesant ca acest fenomen a aparut mai ales in occident si e mai putin intalnit in zonele rurale de la noi. Printre tarani am putea intalni mai degraba zoofili decat homosexuali. Deasemenea numarul homosexualilor este mai amre printre cei care au inclinatii sau meserii din domeniul artei.

Romandragut scria ca homosexualitatea e o conditie si intr-un fel asa cred si eu. O conditie cu pretentie de normalitate. Intr-un anumit context e intradevar o normalitate. Contextul este cel al unei societati in care nu se mai face delimitarea dintre sexe. Femeile devin din ce in ce mai masculine in doritna lor de egalitate cu barbatul. Ele devin puternice , luptatoare isi asuma un rol care le schimba infatisarea, comportamentul asa cum barbatii printr-un joc al echilibrului devin tot mai feminizati. In fiecare din noi exista un masculin si un feminin Relatia de iubire apare itre aceste doua principii In mod normal fiecarui principiu ii aparinte un anumit sex: masculin- barbat , feminin- femeie. Aceste diferente nu mai sunt atart de clare. O relatie homosexuala doar in exterior este una dintre doua sexe masculine dar in fond daca aceasta legatura este mai mult de cat o joaca sexuala ( a incerca cum este sa faci sex cu un parteenr la fel ca tine) atunci sigur este vorba de o relatie masculin feminin in care insa femininul e tot un barbat. Prin urmare poate fi o relatie normala care se datoreaza unor schimbari impuse oarecum de societate. Pentru cei care au calatorit ar putea sa spuna in ce masura ca barbati sunt atrasi de femeile din occident (unele dintre ele), in ce masura mai regasesc in felul lor de a fi, de a se misca, de a privi etc Feminismul.