Citat:
În prealabil postat de beliver
Daca ati vedea cat sunteti de draguti,ati sti cat ma bucur de raspunsurile voastre.De vreo trei ani ma straduiesc sa scot toate pacatele de prin cotloanele in care s-au ascuns,cele mai mici,ca pe cele mari mi le-am amintit,adica nu pot sa le uit...Citesc mult despre ortodoxie,merg la biserica,am un dohovnic,ma spovedesc si ma cuminec,ma rog pentru toti cei vii si cei morti le fac pomenirile si tot mi se pare ca sunt departe de adevar.Adica mi se pare ca fac putin,si in continuare gresesc,desi nu as mai vrea.Aceste lucruri mi le-am dorit si Bunul Dumnezeu m-a ajutat sa le pun in practica,deci nu ma mandresc cu ele ca fiind de la mine.Dar sa spui ca e simplu sa te mantuiesti mi se pare prea mult.Sa dea Dumnezeu sa ne mantuim toti,ar fi frumos.Doamne ajuta!
|
Dar nimeni nu a spus ca e usor sa te mantuiesti.
Rugaciunea inimii e greu de spus deoarece iti zboara gandurile ,dar nu abandona.
Mie mi-a placut mult o carte scrisa de episcopul Hieroteos Vlachos -"O noapte in pustia sfantului Munte" -despre aceasta rugaciune si binefacerile ei. Am citit-o cu multa placere chiar am recitit-o.