Citat:
În prealabil postat de mirelat
Si ca sa nu existe dubii, ceea ce m-a determinat sa deschid acest topic sunt ultimele replici dintre Va_iubesc si romandragut de pe topicul cu "Cum ati prezenta Biserica Ortodoxa". Poate ca romandragut e cum e, cu orientari (sexuale) diferite decat majoritatea, insa prost nu e. Iar a-i vorbi "de sus" nu cred ca este o metoda de apropiere tocmai potrivita.
|
As dori sa-mi cer iertare fata de toti, fiindca poate mai sunt si altii care s-au smintit de ce-am mai scris pe aici, dar nu s-au manifestat.
Mirela, multumesc mult ca prin acest topic am vazut si eu greselile in care cad si mi-am dat seama inca o data ca greselile vazute sunt nimic pe langa cele nevazute.
As dori in special fata de romandragut sa-mi cer iertare daca s-a simtit lezat. Daca il intrebam pe topicul respectiv unde a citit despre discriminarea sexuala in cazul hirotoniei femeilor era pentru a vedea ce citeste el sau chiar pentru a-l incita sa citeasca si lucrari ortodoxe.
Inca o data imi cer iertare fata de toti, sincer imi pare rau ca s-a ajuns aici.
Cu adevarat singura cale ca sa nu gresesti e sa taci. Asa ca-mi ramane sa zic mai des "pune, Doamne, straja gurii mele si usa de ingradire imprejurul buzelor mele". Nadajduiesc sa ma iertati, fratilor!
Elena