Subiect: didacticismul
View Single Post
Vechi 29.04.2007, 21:53:52
2io's Avatar
2io 2io is offline
Member

Data înregistrării: 14.04.2007
Locație: Giessen, D
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ispita_ta
Citat:
Chiar ma gandeam ca este prea multa vorbarie si prea putina actiune si ca bine mi-ar fi daca m-as retine de a mai scrie pe aici.
:( :( :(
nu te cunosc, dar am vazut k stii destul de multe... n-am intrat de mult si am vazut k multi cunoscatori si-au dat "demisia"... :( dak asta e decizia voastra... nu ma impotrivesc, dar va rog, macar mai rar, knd pur si simplu nu aveti ce face, sa mai lasati si un mesaj pe aici... ar fi pacat sa ramana doar necunoscatori pe acest forum... eu una am aflat cate ceva cu ajutorul vostru... si chiar mi-au fost utile.
poate k si neintelegerea dintre useri e un simplu exercitiu de rebdare... :)
Doamne ajuta! Eu nu stiu nimic, ma minunez SI EU de cele pe care le scriu !!! Dupa cum am spus in alta parte, am invatat doar suruburi, saibe, motoare si functii. Este imposibil ca un astfel de om sa ajunga sa scrie cele pe care le scriu !!!

Parintele Arsenie Boca spunea ca facea greseli [referitor la preziceri] atunci cand spunea de la el, cand nu cerea ajutorul. Asa si noi toti, cădem în păcat când nu cerem ajutorul lui Dumnezeu, si totul este imposibil si împotriva noastră.

Invătati-vă să vă rugati continuu !!! Doamne miluieste! sau orice vine în minte, ideea este să ai mintea ocupată de Dumnezeu si de lucrurile Lui si nu de poftele tale, de gandurile care vin, de grijile cotidiene. Acest lucru se învată, când mergi pe stradă adu-ti aminte si nu ezita sa te rogi !!! În acest fel... vroiam să-ti spun urmările, dar nu se pot descrie în cuvinte, descoperă-le, vei vedea cum se misca muntii !

Perseverenta si răbdarea se formează, căde-ti atunci ridicati-vă, Dumnezeu ne cunoaste, este imposibil să ceri omului să nu păcătuiască!!! dar se poate pocăi.

Doamne ajută!
Ionut

PS: crede în Dumnezeu !!! El va face că dacă unul pleacă să vină altii mai buni [în problemele curente]. Asa e si cu moartea, daca nu mori, nu poti învia!!!
Reply With Quote