Citat:
În prealabil postat de ai2
Week-end-ul asta am fost la o nunta. Si cum m-au mancat vertebrele sa merg si la cununia religioasa, ce mi-a fost dat sa vad?! Cam ce-i in pozele urmatoare
Asa ca nu-mi spune cat de mult ii pasa lui Pimen sau eventual altor popi de aerul respirat de enoriasi cand taie atata padure pentru o biserica, vreo 4 umbrare, scaune din trunchi de lemn sau ghivece de flori.
Si trebuie sa tii cont ca biserica din poze se presupune ca este condusa de un preot "de la tara", relativ modest fata de Pimen.
|
Cu alte cuvinte mintea ta gaseste de cuviinta ca volumul de 10milioane de metri cubi cerut suplimentar spre exploatare se justifica cu lemnul taiat pentru a ridica o biserica.
In ceea ce priveste "calitatea" de informator al IPS Pimen, stiu ca este un dosar in curs cu CNSAS, dosar in care a obtinut chiar si o decizie favorabila, deci pana se ajunge la o concluzie oficiala eu zic sa te mai abtii sa faci afirmatii gratuite.
http://www.monitorulsv.ro/Actualitat...Apel-Bucuresti
Daca ai informatii mai de actualitate vizavi de subiectul asta sunt si eu curios sa le aflu, altfel te rog frumos "mai usor cu pianu pe scari" cum zicea un coforumist.
Chit ca ateii n-au standarde morale vizavi de gura (prea) sloboda (de minte), se presupune ca au macar bun simt si o judecata limpede, poate nu foarte, dar cred ca mai bine decat pana acum se poate in ceea ce te priveste.