Citat:
În prealabil postat de eodor nastasa
Un scenariu posibil...Cum se vor comporta crestinii, ramane de vazut...presupanand ca scenariul de mai sus devine realitate. Mai greu cred ca ar fi de domnii atei, lipsiti de toata tehnologia asta, pe care o cred infailibila...cred ca ar fi "distrusi"...atat de buimaciti, ca nu si-ar da seama ce i-a lovit. As dori sa vaz unul cum reactioneaza, in atare situatie, dar precum am spus, deocamdata ii doar un scenariu.(dar, niciodata sa nu spui niciodata...)
|
Uite ce propunere am. Si asa nu mai e atat de mult pana in 2012. Eu si topcat intr-un mesaj mai sus spunem ca in 2012 nu o sa fie nimic deosebit. Si vorbim la revelionul din 2013 cine a avut dreptate, noi sau religiosii care combina elemente din orice religie doar doar isi dau singuri emotii ca au trecut printr-o primejdie cum au fost eclipsa din 99, revelionul din 2000, cipurile si vaccinul antigripal. Asta ca sa ma limitez la ce-mi amintesc ca am trait personal. Daca ar fi s-o iau mai de timpuriu nu pot sa omit profetiile biblice neindeplinite chiar daca au fost facute de oameni plini de duhul sfant. Sau celelalte sfarsituri ale lumii peste care omenirea a trecut in cursul istoriei. Nu degeaba senzationalul otv-istic prinde atat de bine intr-o tara eminamente religioasa. Mare lucru nu facem dar traim periculos si ne plac povestile. Ei, uite ca eu spun cat se poate de clar ca "2012=sfarsitul lumii/venirea lui D-zeu/alte aberatii" e inca poveste nascocita de niste minti simple care s-au odihnit prea mult. Si adaug ca degeaba iti faci sperante puerile ca ne vei vedea in acele momente imaginare.