View Single Post
Vechi 29.04.2007, 22:25:17
2io's Avatar
2io 2io is offline
Member

Data înregistrării: 14.04.2007
Locație: Giessen, D
Religia: Ortodox
Implicit

Nu am gasit motivul sa citesc tot ce scrie in acest topic.

Dumnezeu spune clar:

27 Ati auzit că s-a zis celor de demult: "Să nu săvârsesti adulter".
28 Eu însă vă spun vouă: Că oricine se uită la femeie, poftind-o, a si săvârsit adulter cu ea în inima lui.
29 Iar dacă ochiul tău cel drept te sminteste pe tine, scoate-l si aruncă-l de la tine, căci mai de folos îti este să piară unul din mădularele tale, decât tot trupul să fie aruncat în gheenă.
30 Si dacă mâna ta cea dreaptă te sminteste pe tine, taie-o si o aruncă de la tine, căci mai de folos îti este să piară unul din mădularele tale, decât tot trupul tău să fie aruncat în gheenă.
31 S-a zis iarăsi: "Cine va lăsa pe femeia sa, să-i dea carte de despărtire".
32 Eu însă vă spun vouă: Că oricine va lăsa pe femeia sa, în afară de pricină de desfrânare, o face să săvârsească adulter, si cine va lua pe cea lăsată săvârseste adulter.

Daca cineva caută scăpare din această poruncă, este liber, dar după ce a citit aici, stie ca ceea ce face e rău si păcat și păcatul va fi mai mare. Pentru că nu au fost de acord cu porunca asta [si cu altele] sunt atâtea confesiuni si religii.

Dar oare, nu simti că asta e calea? Te iubesc si tare îmi pare rău că stiu un pic în ce situatie te afli: vrei să te opresti că simti că-ti face rău, dar parcă nu vrei, iar daca vrei, nu poti, si placerea e dulce, ochii [simturile] alunecă după care vine si fapta cea mare [si păcătoasă] si crezi că nu e scăpare.

DA, NU E SCĂPARE, FRATILOR !!! ESTE IMPOSIBIL !!! dar la Dumnezeu totul e posibil, El face posibil, tot ceea ce e imposibil la noi. Tine-ti minte, scăpare nu este!!! Așa că nu încercati să vă ridicati singuri, este imposibil. Mergi la duhovnic, la un părinte.

Doamne ajută!
Ionut
Reply With Quote