Citat:
În prealabil postat de ai2
Uite ce propunere am. Si asa nu mai e atat de mult pana in 2012. Eu si topcat intr-un mesaj mai sus spunem ca in 2012 nu o sa fie nimic deosebit. Si vorbim la revelionul din 2013 cine a avut dreptate, noi sau religiosii care combina elemente din orice religie doar doar isi dau singuri emotii ca au trecut printr-o primejdie cum au fost eclipsa din 99, revelionul din 2000, cipurile si vaccinul antigripal. Asta ca sa ma limitez la ce-mi amintesc ca am trait personal. Daca ar fi s-o iau mai de timpuriu nu pot sa omit profetiile biblice neindeplinite chiar daca au fost facute de oameni plini de duhul sfant. Sau celelalte sfarsituri ale lumii peste care omenirea a trecut in cursul istoriei. Nu degeaba senzationalul otv-istic prinde atat de bine intr-o tara eminamente religioasa. Mare lucru nu facem dar traim periculos si ne plac povestile. Ei, uite ca eu spun cat se poate de clar ca "2012=sfarsitul lumii/venirea lui D-zeu/alte aberatii" e inca poveste nascocita de niste minti simple care s-au odihnit prea mult. Si adaug ca degeaba iti faci sperante puerile ca ne vei vedea in acele momente imaginare.
|
Sperante puerile, nu-mi fac, am zis ca :
daca ar fi si numai daca, as vrea sa va vad...si nimic mai mult...cat despre restu', sa dea Dumnezeu sa discutam la revelionu' cu pricina...