Subiect: didacticismul
View Single Post
Vechi 29.04.2007, 22:50:55
cosmin_lovin cosmin_lovin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 18.03.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Va_iubesc
Citat:
În prealabil postat de mirelat
Si ca sa nu existe dubii, ceea ce m-a determinat sa deschid acest topic sunt ultimele replici dintre Va_iubesc si romandragut de pe topicul cu "Cum ati prezenta Biserica Ortodoxa". Poate ca romandragut e cum e, cu orientari (sexuale) diferite decat majoritatea, insa prost nu e. Iar a-i vorbi "de sus" nu cred ca este o metoda de apropiere tocmai potrivita.
As dori sa-mi cer iertare fata de toti, fiindca poate mai sunt si altii care s-au smintit de ce-am mai scris pe aici, dar nu s-au manifestat. Mirela, multumesc mult ca prin acest topic am vazut si eu greselile in care cad si mi-am dat seama inca o data ca greselile vazute sunt nimic pe langa cele nevazute.

As dori in special fata de romandragut sa-mi cer iertare daca s-a simtit lezat. Daca il intrebam pe topicul respectiv unde a citit despre discriminarea sexuala in cazul hirotoniei femeilor era pentru a vedea ce citeste el sau chiar pentru a-l incita sa citeasca si lucrari ortodoxe.

Inca o data imi cer iertare fata de toti, sincer imi pare rau ca s-a ajuns aici. Cu adevarat singura cale ca sa nu gresesti e sa taci. Asa ca-mi ramane sa zic mai des "pune, Doamne, straja gurii mele si usa de ingradire imprejurul buzelor mele". Nadajduiesc sa ma iertati, fratilor!

Elena
Doamne ajuta!Abia acum am ajuns la pag.2,nu le prea cunosc(calculatoarele).Dintre toate pseudonimele "Va iubesc" mi-a atras atentia prin inspiratia alegerii acestuia,ce e mai frumos decat sa iubesti neconditionat pe toata lumea,ca acel Sf.Par.care saluta pe toti cu" Bucuria mea",dar nu e lucru usor,asa ca fiecare necaz si ispita sa fie tot atatea prilejuri de ridicari si intarire in lupta duhovniceasca.
Reply With Quote