View Single Post
Vechi 30.04.2007, 00:26:00
Sebastiana Sebastiana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.03.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Macs,cine rade la urma,rade mai bine.Filmele acelea sunt bazate pe realitate crede si mai cerceteaza,vezi paralelismul intre Emily Rose si personajul real Anneliese Michel la mai multe adrese,inclusiv la site-ul The Exorcism Of Emily Rose. Emily Rose True Story of Anneliese Michel Exorcism-Real Story +ca eu am vazut pe viu asa ceva nu te mint,dar....mai du-te pe la Sfintele Slujbe de la Sfintele Manastiri Ortodoxe si Biserici Ortodoxe(daca esti cumva ortodox,nu este treaba mea asta)dar,mai ales,pe la Sfanta Liturghie si Sfantul Maslu,dar mai intai spovedeste-te si impartaseste-te ca sa ai binecuvantare de la Parintele tau Duhovnic,in caz ca ai unul,ca mai stii,poate cine stie,daca nu ma crezi poate o sa o patesti pe pielea ta daca razi,in ignoranta de cauza fiind,nu trebuie sa te joci cu focul si sa razi de asa ceva,ca se manie Dumnezeu.Am cunoscut si inca mai cunosc persoane ca tine care nu cred ca exista demonizati si cred ca toti sunt bolnavi psihic, este f.Gresit: sunt 2doua cazuri diferite.Mai citeste,mai uita-te,nu la filme daca nu vrei sa le privesti,ci la celelalte adrese utile:chiar trebuie sa mai amintesc si de stiinta Demonologie care este la straini mai bine cunoscuta decat vad ca e pe aici? http://www.sonypictures.com/movies/exorcismofemilyrose/site/intro.swf www.ortodoxtv.com este real,nu e regizat si chiar si parintele Cleopa vorbeste la alta adresa despre demoni si demonizati.
Reply With Quote