View Single Post
Vechi 02.06.2010, 09:45:19
Higinia Higinia is offline
Member

Data înregistrării: 03.05.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de redandrei90 Vezi mesajul
Un fost prof de religie ne-a spus ca este pacat sa ascultam rock si o sa ajungem in iad. Ne spunea ca ar fi folosite cuvinte satanice intoarse pe dos nu stiu cum. Problema este ca mie imi place rockul, aproape numai rockul (nu ce dur sa imi sparg urechile), si nu vad care ar fi problema... este doar un gen de muzica... eu cred ca ar trebui blamate mai mult manelele care implica bani femei masini smecherie si mai stiu eu ce ... Voi ce ziceti?:D mai sunt amatori de muzica rock pe aici? :D

Primul meu mare raspuns este NU. Rockul nu are nici o lagatura cu Satana. Toate acestea sunt inventii ale mintii bolnave ale unor oameni care n-au alta treaba decat sa judece lucruri despre care n-au habar.
Orice gen muzical care place si ne reprezinta ca fiinte sociale presupune zgomot. Nu inseamna ca toti suntem "satanisti" si nici ca vom ajunge in iad. Ar fi o mare prostie sa gandim asa. Si eu sunt in felul meu rockar-ita si nici nu-mi trece prin minte asa ceva. Iubirea pentru noi insine si de Dumnezeu exista in noi neconditionat de muzica pe care o ascultam. As zice chiar ca suntem mai buni si Dumnezeu ne iubeste cand suntem buni si ne rugam pentru pentru binele nostru si al celorlalti, fara nici o legatura cu genul muzical pe care-l indragim.
Te sfatuiesc sa nu mai citesti "referiri" la rock facute de necunoscatori ci doar sa asculti muzica ta preferata, fara sa te mai intrebi nimic. Asculta si gata! Daca asculti rock nu o sa ajungi in iad.Muzica rock dea lungul timpului a fost inteleasa gresit deoarece cand spunem rock,cei cu necunostinta de cauza se gandesc direct la heavy metal,ori black metal ,oameni imbracati in negru atei care se drogheaza sau mai stiu eu ce,insa rockul nu este asta.Exista mult mai multe subgenuri,chiar si rock crestin:)