Ca sa stiti ca mataniile impletite au mare putere(ma refer aici la mataniile impletite din 33noduri impletite,care nod are 8opt sau 9noua cruciulite(nu mai stiu sigur asta,din pacate)si care sunt 33 treizeci si trei la numar in total si o margica de plastic de culori variate(rosie,albastra,neagra etc),fiind acest numar al boabelor sau al nodurilor,cum li se mai zice,dupa varsta Mantuitorului cand a fost rastignit pe Cruce la 33 ani si 6sase luni)am sa va povestesc si eu ceva care mie mi s-a parut si inca mi se pare a fi fff.interesant.Intr-o dimineata,inainte sa ma trezesc,am avut un vis straniu:vroiam sa ma rog in vis,dar pe matanii impletite caci dintr-acestea aveam la indemana,si in momentul in care le-am gasit ca sa ma rog,am vazut 33 de cruciulite micute,ca niste stelute alb-argintii,stralucitoare,dispuse in cerc dupa cum erau si mataniile impletite,de fapt.Cand m-am trezit,culmea culmilor,eram cu ele in mana asa cum adormisem eu cu ele,tot in mana stanga(caci la acea mana trebuie sa le avem)si ce este mai interesant este ca,si sora mea a avut un vis asemanator vizavi de matanii(tot 33 de cruciulite alb-argintii luminoase si stralucitoare a visat si ea intr-un vis al ei,cu mult timp in urma).Concluzia mea:este o coincidenta frapanta dar cred ca,si adevarata,pt.ca stiu sigur cat de urat se manifesta cel rau la matanii si la siragul de matanii de 150 de noduri impletite si terminandu-se cu Sfanta Cruce,si ea tot impletita,(matanii,metanier=sabia Sfantului Duh,cum mai este numit acel sirag de matanii care este primit la rasoforire si la calugarie),mataniile fiind ale unui Sfant Parinte de la Sfanta Manastire Frasinei(la Bisericuta de jos,pt.fete si femei)cu mult timp in urma,cand acel Parinte era acolo si slujea in acel loc sfant si binecuvantat de Dumnezeu.Si tot eu am mai aflat ulterior ca sfanta cruce sau cruciulitele cand apar in vis,acel vis este de la Dumnezeu pt.ca vrajmasul nu sufera Sfanta Cruce si nici cruciulitele si nu are putere la vederea crucii facute(inchinate)si nici a crucifixului.
|