View Single Post
Vechi 02.06.2010, 16:11:34
Florin-Ionut's Avatar
Florin-Ionut Florin-Ionut is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.07.2008
Locație: Timișoara
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de eclesiastul Vezi mesajul
adevarata credinta e in Hristos nu in ortodoxie. dar te inteleg, asa ai fost invatat de mic si asta stii sa zici.
Nu e cazul sa ne acuzi ca nu suntem romani, doar pt simplul fapt ca avem alta confesiune religioasa.
Eu zic mai bine sa iti vii tu in fire, sa te apuci sa citesti Sf Scriptura si sa lasi acuzele nefondate.
Citesc Scripturile, am canon de la duhovnicul meu sa fac asta tot timpul. Acele Scripturi sunt prost traduse de [neo]protestantii care au impresia ca stiu ebraica si greaca veche si sunt gresit interpretate de voi, cei care va credeti teologi.

Citat:
În prealabil postat de eclesiastul Vezi mesajul
si restul de 999 dc sunt ortodocsi de ce nu ajung la Hristos?
Tocmai ca din Sf Scriptura ne dam seama ca numai in Hristos e mantuire si nici o confesiune religioasa nu detine monopol asupra mantuirii, asa cum vrei tu sa insinuezi.
Nu sunt deloc de parere ca celelalte confesiuni nu se mantuiesc. Se mantuiesc, dar nu ajung aproape de Hristos, la fel de apraope ca si ortodocsii. Dar ma tem ca romanii [neo]protestanti sunt o clasa aparte, a celor care au vazut care e credinta cea adevarata si au ignorat-o.

Cei 999 care se declara ortodocsi cu numele, dar nu traiesc credinta, deci nu au parte de Hristos. Dar numai El stie locul fiecaruia.

Ascultați Noul Testament ortodox online.
Reply With Quote