View Single Post
Vechi 30.04.2007, 13:56:27
Saurian Saurian is offline
Senior Member

Data înregistrării: 18.08.2006
Implicit

Citat:
În prealabil postat de erzbet
Nu stiu cat de proasta este interpretarea, datorita atator dovezi pur stiintifice. S-au facut unele experimente initial pe sobolani unde s-a gasit deosebirea dintre o femela si un mascul la nivel cerebral, dupa care s-a descoperit si la om. S-au facut analize pe un travestit si s-a dovedit ca al sau creier continea informatii ce apartin normal unei femei. Deci este o dovada clara a problemei din nastere.
Dar sa presupunem ca nu este asa, ca nu s-au nascut asa. Trecem si peste cei care care au ajuns asa datorita traumelor. Ce om intreg la minte s-ar declara homosexual de buna voie? Doar asa, pentru ca e la moda, cand e clar ca societatea ii condamna; tu nu poti intelege pentru ca nu treci prin ce trec ei. Pur si simplu se simt atrase de persoane de acelasi sex si ii scarbeste o relatie cu o persoana de sex opus asa cum pe noi ne scarbeste o rel cu o persoana de acelasi sex. Si daca ei sunt atat de pacatosi, pentru ca sunt homosexuali fara sa fi cerut ei acest lucru, societatea, oamenii, care ii condamna si ii prigonesc cum sunt?
Si in fond, de ce nu ar fi Dumnezeu raspunzator de homosexualitate, atata timp cat e raspunzator de inshpe mii de anomalii genetice? Si sa nu imi spunei ca sunt pacatele parintilor, ca asta e si mai absurd. e pur si simplu crud
Cand spui ca sunt de la pacatele parintilor nu trebuie sa fie neaparat crud. Dumnezeu daca face la cineva rau din cauza pacatelor parintilor sa stii ca nu face numai pentru parinti ci si pentru acel suflet. Nu stiu cum sa-ti explic. Dumnezeu nu da o cruce prea mare. Anomaliile care apar sunt tot cruci care sunt date oamenilor. De ce nu incerci sa vezi o parte buna a lucrurilor? Faptul ca esti aratat de toti cu degetul, faptul ca toti te considera un ciudat e mai de folos decat sa te considere toti normal. De ce? Pentru ca atunci cand Il gasesti pe Dumnezeu ( dar din pacate mai corect ar fi daca Il gasesti pe Dumnezeu :)) si afli ca te iubeste indiferent ca esti normal sau nu, indiferent ca esti homosexual sau nu, nu mai vrei sa te desparti de El. E greu de explicat pentru cineva care nu a fost aratat cu degetul. Si eu am fost. Nu din cauza ca sunt homosexual ( pentru ca nu sunt ) dar totusi am fost aratat. Din copilarie. Asa ca stiu cum se pot simti astfel de oameni. Si stiu cum te simti cand toti te privesc ca un ciudat. Dar asta nu e o scuza sa cazi in pacat. Trebuie sa inteleaga toti ca surogatele nu iti fac bine. Desi e greu, desi e foarte dificil sa nu apelezi la surogate totusi cand reusesti sa nu faci asta si sa Ii daruiesti tristetea ta lui Dumnezeu atunci El te va ajuta asa de mult. Si e atat de minunat. Era si o intamplare cu o femeie necredincioasa care L-a cunoscut pe Dumnezeu. Dupa aceasta a avut un accident si a devenit oarba iar apoi sotul nu a mai avut rabdare cu ea si a parasit-o. Ea nu s-a lasat si nu a acceptat nici un surogat si Dumnezeu i-a rasplatit. Spunea mitropolitul care o cunostea pe acea femeie ca ii povestea respectiva ca nu mai are forta sa se apropie de Dumnezeu dar Insusi Dumnezeu vine la ea. Si mai zicea ca Dumnezeu i-a dat la acea femeie har nelimitat. Prin suferinta Dumnezeu se poate descoperi mai tare. Cati oameni au fost aruncati in inchisori comuniste si au iesit de acolo mult mai apropiati de Dumnezeu. Dar nu toti. Parintele Serafim Rose spunea ca Dumnezeu foloseste suferinta ca sa ajunga la inima omului. Dar nu merge intotdeauna asa. E o cale foarte riscanta deoarece depinde foarte mult si de om. Dar noi ne multumim cu surogate si scuze si tot felul de nimicuri.