În prealabil postat de Sebastiana
Mirean,nu ma intelegi si sunt sigura ca nu ma vei intelege niciodata(nici nu am pretentia de la tine la ac.)pt.ca gandim f.diferit referitor la ac.caz.De ce crezi ca doctorul sau doctora,ma rog,nu s-a inselat ea,iar nu parintele,si in loc sa spuna ca este demonizata i-a dat diagnosticul bolii de schizofrenie.Poate,si mai mult ca sigur, ca nu Parintele s-a inselat,din moment ce a spus ca vorbea cel rau din ea( cel rau folosindu-se de ea,de sora Irina Cornici),de ce atunci Sfintii Parinti Induhovniciti(vazatori cu Duhul Lui Dumnezeu)ii iau apararea Parintelui?Stii de ce?Pentru ca Dumnezeu le-a descoperit ca Parintele a vrut sa ii faca un bine,rugandu-se pt.ea impreuna cu Maicutele si a vrut sa o vindece cu ajutorul Lui Dumnezeu prin Sfintele Rugaciuni de alungare a demonilor si prin Sfintele Slujbe de la Sfanta Manastire Tanacu cu hramul Sfintei Treimi.Daca Parintele ar fi incurcat lucrurile,ceea ce nu prea cred deloc,Sfintii Parinti nu cred ca i-ar mai fi luat apararea,dar sigur i s-a dat un alt diagnostic pt.ca simptomele se si aseamana(cand vine vorba de violenta si trebuie,prin urmare,sa fie legata)dar se si deosebesc,pt.ca din cele schizofrenice nu vorbeste vrajmasul,pe cand din persoanele indracite da,vorbeste.Si din cate am auzit si inteles f.bine si din ea vorbea,si s-a imbolnavit de ac.boala,f.urata de tot,de altfel,pt.ca a tainuit un pacat mare(a incalcat a7-a saptea porunca din cele10 zece porunci fiind vorba de desfranare)si de aceea Dumnezeu a ingaduit sa se purifice sau sa se mantuiasca, suferind si indurand ac.boala,a demonizarii sau posedarii de catre cel rau,oricum sa fii sigur ca ea este acum in Rai,dar cei care il judeca gresit pe Parinte si de asemenea pe Maicute,sigur gresesc directia si incurca Raiul cu alta destinatie.Nu judeca pt.ca sa nu fii judecat!nu arunca tu cu piatra in cei nevinovati caci au facut ac.cei in nestiinta de cauza,nu scoate sabia,caci de sabie vei pieri!si uita-te mai intai la barna ta si apoi la paiul fratelui tau!
|