Citat:
În prealabil postat de anna21
(Maria, nu te supara pe mine, dar mi se pare exagerat sa spui ca doresti barbati cand ii vezi. Este ciudat. Sotul meu face mult sport, se ingrijeste sa arate perfect.. si cand il vad fara camasa, in loc sa ma mir ce frumos este  .. imi vin mai degraba ganduri macabre: ma gandesc ce fragil este in realitate sub haina de piele, ce putin traim, ce degraba murim etc.. adica frumos-nefrumos, tot aia e pana la urma. Iar alti barbati frumosi ma lasa rece sau cel mult ma gandesc ca si copiii mei vor fi la fel de inalti si frumosi etc. Mai ales daca esti crestina, ar trebui sa te gandesti la ceilalti oameni ca sunt iubiti de Dumnezeu, chemati la mantuire, ca Sf. Maica a Domnului plange si se roaga pentru ei.. atunci nu te mai gandesti ca sunt atractivi dpdv sexual)
|
Si dumneata cum reusesti sa te bucuri de viata, de sotul dumitale, de copiii care-ti sunt sanatosi, masa care-ti e indestulata, etc. daca numai pacat, moarte si putreziciune vezi peste tot? Mi se pare extrem ceea ce citesc in postarile dumitale si cred ca nu putini se smintesc incercand sa le patrunda sensul.
Sunt de acord ca mass-media influenteaza in zilele noastre foarte mult felul in care vietuim, insa asta nu inseamna sa alegem modelul diametral opus celui propus de revistele glossy: ca de exemplu abstinenta continua in cadul cuplului casatorit.
Ortodoxia inseamna
cumpatare si buna chibzuinta, asadar nici una din extreme nu este buna!
Iertare si Doamne ajuta!