View Single Post
Vechi 02.06.2010, 20:02:06
cherub cherub is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2007
Religia: Ortodox
Implicit si eu Ii MULTUMESC LUI DUMNEZEU pentru toate!

Si eu Ii MULTUMESC lui DUMNEZEU Cel in Preasfanta Treime preamarit, cat si Preasfintei Fecioare Maria, Maica Lui Hristos-Dumnezeu, dar si tuturor Sfintilor si ingerilor/puterilor ceresti, pt. tot ajutorul primit, pt. toate binefacerile si pt. toata purtarea de grija!... Ii multumesc lui Dumnezeu-Preasfintei Treimi, pt. toate darurile revarsate in viatza mea prin Preasfanta Fecioara Nascatoare de Dumnezeu si prin Sfintii Sai!... Ii multumesc lui Dumnezeu-Preasfintei Treimi, de asemenea, pt. puterea Sa nemarginita si Harul Sau sfintitor, pt. raspunsurile la rugaciunile mele, pt. interventiile binefacatoare si vindecatoare de-a lungul existentei mele si pt. tot ceea ce am. Ii multumesc lui Dumnezeu pt. tot!... si, in primul rand, fiindca m-a rabdat si ma rabda atata!... Fie Numele Domnului binecuvantat, de acum si pana-n veac!...

'Praise God, from Whom all blessings flow...
Thank You for the food we eat,/Thank You for the world so sweet,
Thank You for the birds that sing,/Thank You God for everything. Amen.'
'For food in a world where many walk in hunger,/For friends in a world where many walk alone,
For faith in a world where many walk in fear,/We give You thanks, O, Lord. Amen.'
Reply With Quote