Subiect: CAZUL TANACU
View Single Post
Vechi 30.04.2007, 16:08:41
Sebastiana Sebastiana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.03.2007
Religia: Ortodox
Implicit

1.Sfintii Parinti Duhovnici si Parinti Induhovniciti care il sustin pe Parintele Daniel Petru Corogeanu sunt Parinti fff.fini,cu fff.mult bun simt si stiu care este de fapt realitatea.Numele lor sunt numai cateva din cele expuse la adresa data de Sofiaiuga si Antiecumenism adica,
http://tanacu.blog.com si in afara de acestia mai sunt multi altii vezi ca si Parintele Teofil Paraianu de la Sfanta Manastire Sambata de Sus si care stii prea bine ca este orb,iar cei nevazatori vad mult mai bine realitatea,dupa cum spune Insusi Mantuitorul nostru IISUS HRISTOS,FIUL LUI DUMNEZEU ca multi zic ca vad,dar de fapt nu vad,iar cei despre care se zice si se crede ca nu vad,tocmai ei vad adevarata fata a realitatii.Vezi postarile de mai sus al altor crestini,oameni de bine.2.Cred ca un Parinte care ii slujea si ii slujeste Lui Dumnezeu nu minte.Ai vazut si auzit tu ca un Parinte sa minte cu asa ceva?Gresit.Iar eu cu urechile mele si cu ochii mei am auzit si vazut la OTV si la DDTV reluarea emisiunlor vazute din vara anului trecut si recent pe DDTV(tocmai cand scriam la calcul.,la ac.caz)in care spunea Parintele ca era posedata si auzea el si Maicutele si ceilalti(fratele Irinei Cornici)cum vorbea cel rau vorbe obscene si,deci vulgare,si tocmai de aceea se justifica in legatura cu banda adeziva,vreau sa spun cu calusul improvizat.Nu cred sa minta cand spunea ca este posedata,din moment ce auzea pe cel rau schimbandu-si vocea si vorbind din Irina Cornici cu vocea schimbata(groasa si ragusita cum este a celui rau).Ai vazut si auzit vreodata asa ceva?Eu una,da,am auzit si vazut asa ceva nu din auzite si vazute de la altii ci vazute in direct,pe viu,sau cum vrei sa iti mai spun,la fata locului dar in mai multe Biserici si Manastiri.Eu cred ca tu nu stii cum este:chiar ai vazut si auzit?eu nu prea te cred daca esti asa inversunat impotriva celor care sunt nevinovati,si nu intelegi ca exista cu adevarat si asa ceva din pacate.3.Da,vreau sa iasa oamenii nevinovati din inchisoare si sa mearga la o manastire departe de cei ca tine.4.DA,consider ca sunt nevinovati cu totii(Irina Cornici,Parintele Daniel Petru Corogeanu si Maicutele).5.Ma bazez pe intuitie,instinct,ratiune si bun simt, pe realitate,pe adevar,pe Puterea LUI DUMNEZEU,pe Cuvantul LUI DUMNEZEU care zice sa iubim pe aproapele ca pe noi insine/insene(a2a porunca fiind ac.,dupa prima porunca,aceea care vizeaza iubirea de DUMNEZEU),dupa sfatul Lui Dumnezeu de a nu judeca pe aproapele nostru,si pe faptul ca stiu cum reactioneaza cei posedati de cel rau(tu ai vazut cu adevarat in realitate,ca sa te pronunti?) 6.De cat timp este Duhovnic Parintele Daniel Petru Corogeanu,nu stiu,nu l-am intrebat personal,intreaba-l tu,daca ai ocazia,nu cred ca are vreo importanta in fata LUI DUMNEZEU caci numai EL este MARELE JUDECATOR,BINELE,ADEVARUL SUPREM si DREPTATEA.7.Am incercat si o sa mai incerc si in alte mesje sa fiu cat se poate de clara si concisa ca sa ma intelegi.P.S.Sigur nu esti mason?Oricum,daca ai fi,tot nu ai recunoaste asa ceva nici in ruptul capului, ac.organizatie fiind conotata ca cea mai secreta dintre toate organizatiile.