View Single Post
Vechi 03.06.2010, 00:42:22
coralina's Avatar
coralina coralina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 03.03.2009
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de anna21 Vezi mesajul
Pai depinde cum vrei sa-ti traiesti viata..

In ce priveste dorinta sexuala, eu cred ca este curios ca in timp ce foamea, somnul etc.. le satisfaci si gata (evident poti manca mult, poti dormi mult etc..).. dorinta sexuala pare a fi la fel de importanta (daca nu chiar mai importanta) ca satisfacerea ei. Nu prea are limite. Nu ai dorinta sexuala? O poti crea si alimenta.. nu o poti satisface normal? O satisfaci in imaginatie, in perversiuni etc.. Unii se multumesc sa ramana la stadiu de dorinta si erotizeza perceptia realitatii, a sinelui, intreaga existenta.
Am mai vorbit despre batrani care nu au scapat de patimile lor (erotismul, desfranarea cu gandul..). Mi se pare cumplit de gretos.. si tu intrebi daca reducerea dorintei sexuale este deziderat? Pai voi nu vedeti femei in varsta care se vopsesc, coafeaza si-si etaleaza bustul? Credeti ca patimile dispar de la sine dupa ce le alimentezi o viata? Credeti ca ele nu sufera absurd ca le-a trecut tineretea, ca nu mai sunt atractive, ca nu le mai mangaie barbatii?
Daca femeile ar intelege ca societatea le dreseaza sa faca din sexualitate un obiectiv (ca ce sa spun, nu ai viata implinita daca nu ai N raporturi sexuale lunare, daca nu te machiezi, coafezi, parfumezi etc.. si daca ramai gravida - vai, ce tristete! Nu vi se pare ca femeia este injosita?) ar avea o viata mai lipsita de durere, cred eu.

Eu nu m-am referit la extreme (batrani patimasi sau copii pasionati de sex inainte de vreme), ci la oamenii "normali", cei casatoriti, aflati intr-o relatie fireasca. Pentru aceia sexualitatea e un element important. Banuiesc ca esti de acord cu acest aspect.
Tot ce vedem la tv, pe Internet sau in ziare trebuie "filtrat" astfel incat sa ne selectam informatia trebuincioasa. Restul este balast.

Iertare si Doamne ajuta!