View Single Post
Vechi 03.06.2010, 09:24:08
Jane Says Jane Says is offline
Senior Member

Data înregistrării: 03.02.2010
Locație: KooKooLand
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de coralina Vezi mesajul
Ai dreptate, nu ai pledat explicit pt. abstinenta continua in cadrul cuplului casatorit insa m-am gandit ca dupa ce ti-l imaginezi pe sotul tau asa cum ai descris tu, ultimul lucru de care-ti mai arde este sa faci dragoste cu el.
In plus spui ca limitarea la maximum a influentelor media asupra noastra este benefica in vederea reducerii dorintei sexuale. Este acesta un deziderat?

Eu sunt de acord cu anna .. dar ca sa raspund:

Limitarea la maximum a influentelor media (sex shoppinguri lifestyle si alte tampenii) asupra noastra este intotdeauna un deziderat :) Pana la urma faci dragoste cu sotul pentru ca asa iti doresti tu, sau pentru ca influentele media ti-au creat o stare propice de lugu lugu? Si in al doilea caz, nu te simti ca si cainele lui Pavlov? (asta nu e o jignire, toti functionam pe pilot automat in multe cazuri, si ne gandim ca asa e "normal" si "bine").

Dorinta sexuala sa fie atunci cand vrea ea, nu cand ma straduiesc eu prin toate mijloacele sa fac fum de unde nu era foc.

Citat:
În prealabil postat de anna21
Daca femeile ar intelege ca societatea le dreseaza sa faca din sexualitate un obiectiv (ca ce sa spun, nu ai viata implinita daca nu ai N raporturi sexuale lunare, daca nu te machiezi, coafezi, parfumezi etc.. si daca ramai gravida - vai, ce tristete! Nu vi se pare ca femeia este injosita?) ar avea o viata mai lipsita de durere, cred eu.
Exact
Sper ca nu se intelege ca am zis iar ca abstinenta uber alles. Nu am zis asta, sa nu puneti placa cu extremele. Pentru ca intre cosmopolitan si calugarie e un intreg spectru de trairi firesti. Ce mai atata duhovnicie, noi nici sa traim firesc nu mai stim, dupa ritmuri naturale si nu impuse din exterior.

Last edited by Jane Says; 03.06.2010 at 09:26:52.
Reply With Quote