Citat:
În prealabil postat de coralina
Ai dreptate, nu ai pledat explicit pt. abstinenta continua in cadrul cuplului casatorit insa m-am gandit ca dupa ce ti-l imaginezi pe sotul tau asa cum ai descris tu, ultimul lucru de care-ti mai arde este sa faci dragoste cu el.
In plus spui ca limitarea la maximum a influentelor media asupra noastra este benefica in vederea reducerii dorintei sexuale. Este acesta un deziderat?
|
Eu sunt de acord cu anna .. dar ca sa raspund:
Limitarea la maximum a influentelor media (sex shoppinguri lifestyle si alte tampenii) asupra noastra este intotdeauna un deziderat :) Pana la urma faci dragoste cu sotul pentru ca asa iti doresti tu, sau pentru ca influentele media ti-au creat o stare propice de lugu lugu? Si in al doilea caz, nu te simti ca si cainele lui Pavlov? (asta nu e o jignire, toti functionam pe pilot automat in multe cazuri, si ne gandim ca asa e "normal" si "bine").
Dorinta sexuala sa fie atunci cand vrea ea, nu cand ma straduiesc eu prin toate mijloacele sa fac fum de unde nu era foc.
Citat:
În prealabil postat de anna21
Daca femeile ar intelege ca societatea le dreseaza sa faca din sexualitate un obiectiv (ca ce sa spun, nu ai viata implinita daca nu ai N raporturi sexuale lunare, daca nu te machiezi, coafezi, parfumezi etc.. si daca ramai gravida - vai, ce tristete! Nu vi se pare ca femeia este injosita?) ar avea o viata mai lipsita de durere, cred eu.
|
Exact

Sper ca nu se intelege ca am zis iar ca abstinenta uber alles. Nu am zis asta, sa nu puneti placa cu extremele. Pentru ca intre cosmopolitan si calugarie e un intreg spectru de trairi firesti. Ce mai atata duhovnicie, noi nici sa traim
firesc nu mai stim, dupa
ritmuri naturale si nu impuse din exterior.